:)

hej!

sitter hära med mona igen , hahah middan blev lyckad vi hade de kul , tog de lungt o så
marlyn o theeresa gick hem nio för de skulle till en annan fest tror jag .. sen så gick naomi o marie hem vid halv tio tiden de skulle oxo nånstans, jag i naomi gick o lämmnade theeresa o marlyn , sen gick jag o naomi till centrum o köpte en klubba, sen kollade vi om rulltrapprona var på , för vi var helt ensamma dära, så de var kul haha vi åkte upp o ner haha de var roolit , vi kollade på lite skräck men de va lungt , tog lite bilder som ni får se i morn , aja ska dra nu vi hörs senare puss !<33

halloowen my ass :P

hejsan !

sitter hära nu med mona hemma hoss henne , vi väntar på hennes kompisar marlyn o theeresa :) de blir som en lite tjejkväll , vi orkade inte ha nått stor så aa. Bilderna kanske kommer i morn men lägger in dem i de gammla inläggen så ni vet det, de e bara o checkan in :) jag e rätt så nöjd med min blogg nu ska bara göra den lite mera stabil o sen är den bra ! ska fixa designet efter .. men måste hitta en header först , o jag suger på dej -.-' men vill att den första med bilder ska vara gjord av mej ! jag tycker faktis om att blogga de har blivit som en rutin för mej vaknar blogga , gå ut komma hem kanske tv , data ( blogga då ) sova fast innan de blogga hahah , aja ska inte skriva värsta harry potter boken om vad jag tycker om att blogga hahaha , aja ni får hare gött o happy halloween ! nu drar jag puss!

redan :O

hej,hej

måste bara säga en sak innan jag går, jag har bloggat snart i tre månader :O kan ni tänka er :O inte ens jajg kan de hahah jag e typ överlycklig! jag trodde jag skulle ge upp men det gjorde jag inte kanske en gång där jag hade en paus i tre dagar men jämmför tre dagar med tre MÅNADER ! haha, jag e såå.såå stolt över mej själv aja nu MÅSTE jag gåom jag vill hinna bli klar , puss älsklingar, o fortsätt kommentera som ni gör ! <333 hahah gratta mej :P



och rubriken heter.....

hej

jag vet inte vad rubriken ska heta så aa som sakt ''rubriken säger allt'' hahah :) öhh i dag så ska jag hem till mona , de blir en liten fest/tjejmiddag dära längtar de ska bli kul .. ööh ska ta o duscha sen fixa mej o ta bussen hem till henne. platta håret innnan jag åker o sånt , sminka klä mej o allt. min huvudvärk e inte borta så ni vet ! bitchen vill inte gå hahah , kom nyss o tänka på en sak jag o leyla snackade om ett br tag sen när hon skulle sova hoss mej jag skulle lura henne med en sak titta

niki: leyla euuw titta jag har bara 5 tår :S
leyla: vaaah! haru fyfhann vad äcklit
leyla: niki ?
niki: aa ?
leyla: alla har fem tår -.-'
niki: vet , hahahahhahaahahaahaahhahahah!

näää nu måste jag ta o börja äta frukost o fixa mej.. bilder kommer senare från middan , ! puss


haloween.... NOOOT*

hhahahha asmobbad rubrik aja ...'
de e ju halooween i morn eller ''idag'' om man ska säga så för kl e ju 00:55 -.-'
hare hur ont i huvet som hälst den kommer exploderaaa...!
de e haloween i morn men de känns inte som de kommer ihåg förut när man var en liten skit o tyckte haloween var askul klä ut sej som ett miffo/freak o säga bus eller godis.. fast man hade aldrig ägg eller toa papper med sej för ens morsa tyckte de var slöseri XD! hahah aah sen typ skämdes man ihjäl om man plingade på nån man kände hahah aja i usa e haloowen typ viktigare än jul .. kommer ihåg när jag var dära i typ juni de hade redan tagit fram haloween skit haha (tror de var jun :S ) aja lycka till o bli inte rädda om nån knackar på din dörr ... mohahhaahahhaha! tönt vet -.-' hejdåå!


de var länge sen..

hej!

hur mår ni ? jag mår bara bra , sitter o tittar på tv med hela familjen.. de var typ hur länge sen som helst vi satt hela familjen o gjorde nått, sånthära får mej o må så bra. jag blir så glad de känns värkligen som en riktig familj , lixom vi brukar typ sitta o titta på tv en o en men nu hela familjen ! :D t.ex vi äter middag eller lunch knappt tsm pappa jobbar på taxi så han kommer hem olika tider de brorspå när han sissta kund kommer o vart han/hon ska till :S men aja ska njuta av stunden nu , puss!

ont i huvet av för mycket skratt :O!?!

hejsan!

kom nyss hem var en bra stund hoss nina , vi hade de huuur kul som hels jag o iza typ svimadde av allt garv fast vi båda fick skit ont i huvet av de :O jag visste inte ens att man kunde få de :S, aja hur som helst, sitter nu hära o har hur ont ihuvet som helst ska ta en alvedon , vi hörss senare puss !

                                                                      

ååå :(

hejsan!


har ont i huvet som faaan nu , idag har min dag varit ganska konsti o oplanerad.. men aja idag skulle ju selmah komma hem till mej vid tre tiden typ, såå innan de ringde emelie o väckte mej vid 11 -.-' aja hur som helst hon ba babbla om att alla våra gammla klasskompisar skulle träffas i vällingby en liten stund blabla tänkte att jag hinner för att selmah kommer ju inte förens 3 aja vi var dära de var sådära.. sen kom jag hem o sommnade o glömde o ringa selmah . men som tur va hade vi båda sommnat hahahahah , sen sa hon att hon itne hade sitt buskort , o jag har tappat bort mit :*( tror att de e kvar i bussen ska leta mera ikväll aja .. så jag kunde inte åka hem t henne heller :( men sen bestämmde vi att vi skulle träffas på söndag ! jag blev hur glad som helst för jag saknar henne asmkt ! så hon ska kanske sova hoss mej :) tyvär så kan jag inte lägga in några bilder i dag , e inne i en annan dator som e helt sjuk! o TACK alla för alla era fina o snälla kommentarer e så glaaad tacktacktacktack !!!!!!!! :) (H) nu drar jag puss!

digga mitt nya armband.. för de gör jag :)

aloha!

kolla mitt nya armband jag bara älskar den , åhlens 40 spänn ! ska dra puss enjoy!

im good, maybey 2 good ;)

hej!

kom på en sak, visst har jag börjat lägga ut massor med bilder ? you like hu ? hahah i know u do , hahah i knoow haha ne skoja men känner att bloggen blir mysigare med bilder aja njut för mera kommer , senare vid inlägg puss... IGEN!

i say no to many things in the bloggvärd

hej igen!

kom nyss på en sak de finns massor men saker som jag inte gillar i bloggvärden o en av dem e dagensoutfit. jag har inget emot de alls lixom du har de , de gör ingenting men lixom vme bryr sej? vem bryr sej vad du har på dej till skolan/jobbet/supermarket/toaletten/ inge ! hahaha jaaa lixom om kenza hare o sånt men de e för att hon åker på fest då e de ju kul o se vad hon har på sej men lixom dagens outfit ; bakbkabaksfhadsf en tunika asjfhdskjf
gahahaha förlåt e på damp humör kan inte hitta min kontroll så jag tittar på ettan HJÄLP ska fortsätta att leta puss!

tack !

hejsan!

sitter hära nu hemma m laptopen på knäna , pappas rättare sakt ! aja hur som helst amanda o olivia har gått hem nu vi hade de kul de hade ju typ åkt färja , eller vad de heter i några dagar så vi hade saknat varandra ! och de hade ju presenter med sej o gissa vad .... MINA FAVVOSAR djungelvrååål yeeey sa jag hahah me love , omg va mobbat de va men aja -.-' kollade nyss på monas blogg att hon hade skrivit världens gulligaste lilla text om mej o måste bara oxo till äga några ord : shit mona 12 år nu! de går så fort , du betyder mer än allt för mej känns fel o kalla dej vän när syster känns o låter mycket bättre , som sakt jag älskar dej mitt alt! ska dra nu o titta klart på greysantaomy eller hur de stavas hare gött älsklingar skriver senare i kväll puss !


( tack sötisar! )

desperat hemmafruar

hej igen !

sitter hära o väntar på att amanda o olivia ska komma.. de e sååå seega så de kommer nog ta nån timma
medans hinner jag fixa lite grejor.. tittar på desperet houeswives älskar dej ! de nya avsnitten e lite konsitga hahah spev för mej som e så trög på att fatta hahah ;) aja hur som helst fick ett mess nu att de e påväg ska dra nu puss !<3


den e hära nu !

hejsan!

allt jag har o säga är bara yees! kom hem nu för ett bra tag sen , sitter o smaskar på en risifrutti , var i en resturang med papap nyss fyfaahn assoe säger jag bara , de var skit fult o äcklit dära , såg ut som ett jävla ålderdomshem,  aja pappa åt mat men jag vägrade att äta , sen fick jag skrattattack för att jag ringde mona , hahahaha vi garvade åt nogot som bara hon o jag fattar ;) sen när jag komm hem blev jag räddad såg att de var tre kuver från h&m club vi alla tre hade fått våra kort ! yeeey mamma jag o storasyster :) aja ska äta risifruttin nu ! pussar!



( seriöst , kallar dem detta RESTURANG !?!?! )


vad fan ska rubriken heta ? haha

tjaabaaalooobaaa!

hejsan alla hur mår ni? jag mår inte s¨bra har jätteont av lillnickis madrass som var tunt som ett papper -.-'
aja hur som helst , sk ta o dra mej hemmot ska vara med mina sötisar idag ( amanda o olivia ) vet inte vad vi ska göra än kanske chilla ? sen på torsdagen ska jag träffas selmah ! läääängtar , men vet vad jag längtar mest till ? monas (fest) på freedaaaaaaaaaaaaag, hahah jag e ju (vip) :P så jag ska komma extra tidigt. fotos kommer att ta och annat men nu ska jag kila o fixa mej o rulla hemmåt. tjaarååå. puss på er !

aloha !

tjaaa!

sitter hära med nicki o jasmine , vi har tittat på en halv klart film som heter the blinddating hittlils var den br amen ingen av oss var sugna på att titta på film så vi pausade på halva filme hahaha:) aja hur som helst , jag ska sova hära för orka inte åka hem , men har planer på morgonen så jag åker nog tidit :)! ska dra nu hare gött ppusssaaaarrr!


skit väder!

hej!

kom nyss hem från willys o outlet , var först i outlet med pappa o hittade en skiit fin t-shir med tryck på ! asbilli oxo 100 kr :) hur som helst efter de så åkte jag o mamma till willys hon skulle handla o hon behövde hjälp eftersom hon e sjuk ''/ så jag tänkte aa kan hjälpa henne, när vi väll var dära o hade betalat o allt.. så började spöörenga o då menar jag värkligen spöööö! så jag o mamma o springer till bilen o lämmnar vangen o åker iväg därifrån , vi skiter i varorna vi vil inte bli blöta ........ HAHAH SKOJJA! utan vi tar saker snabbt snabbt o lastar på de o sånt . jag satte mej o vänta i bilen så mamma spran o lämna vangen . o så fixade hon tacos till mej o gjorde de mysit , fast de e hon som e förkyld aja ... TACK MAMI älskar dej .. :) ska dra hem till min kompis snart men inte nu .. kanske om en timma. vi hörs senare kanske inte hinner skriva ett inlägg när jag e där men aja . puss!


(såååå fin märke : JL/ wesc )


( skiiiiit väder )

seriöst -.-'

asso helt seriöst , jag blir så irreterad av folk som kommer o gör reklam i andra bloggar , t.ex
''hej nu när du ändå kollar kan du inte klicka på ''gratis makeup blablabla'' liksom NEJ jag vill inte trycka dära så du får dina jävla pöäng ! har inget emot alls om folk som tävla hur gullit som helst , men varför komma o bomba ens kommentarer med sånt skit, lixom en gång okej två gånger njaa med 14 gånger på 2 DAGAR !?!? u pushde my button !
aja hur som helst under all denna oro o humorsvängen så finns ett posetivt, kunde inte göra nått med selma i dag , lång historia men vi ska typ göra nått i morn eller övermorgon.. :D yeey i miss henne :( men de posetiva e fick just ett samtal av min barndomskompis Nicki o sa om ja ville komma över i dag o sånt , jag sa aa direkt har saknat henne de var typ 2 års vi sisst sågs o vi bor så nära ! typ 2 stationer eller nått aja , nu ska jag dra o fixa till mej lite tare lungt, vädret e bajs puss hejj !
kärlek o respket / niki<3

kusin!

hejhej,

fick höra av pappa att min kusin nyligen har fått ett barn en son till och med en andra son faktis han har redan en son som typ e 4 år , aja fick bilder så hiimla söööööt jag dööör hahah , de bor i u.s.a ( avundjsuk)
PLUS att min kusin har blåa ögon och min farbror ( min kusins pappa) o min pappas andra bröder , men inte pappa , asso faaan jag har alltid villja ha blåa ögon  -.-' :@ aja hur nu får ni en bild puss :)



i miss france!

saknar frankrike 08 såååsååå mycket :'(




så sköön känsla !

hallojsan!

tittade igenom min mobil nyss o hittade en bild som jag hade tagit själv , bilden e från ett träd på min gata , älskar bilden man blir så glad av den aja ska dra nu pussar , enjoy!


bakdag!

hellu igen!

här får ni några bilder från min amanda o olivias bakdag, glömde ta bild på kladdkakan men ni vet väll hur en ser ut va?




me love !

hejsan!

sitter hära o dricker te o tittar på mitt favortis program scrubs jag bara ÄLSKAR det programmet. de e bara bäst asso helt seriöst inga andra ord än bäst,bäst,bäst!!!
aja hur som helst mamma hade ju kommit hem från danmark o självklart hade hon presenter med sej :D en jätte fin parfym från tax free D&G äkta såklart , en sovenir på maria jungfrun gullig o en ask choklad ( som inte var så jättegod , typ wannabe marabou ? ) aja hur som helst ska fortsätta o dricka te o titta på scrubs här ser ni bilderna på sakerna !




jonas brothers!

aloha igen !

glömmde o tilläga nått en snabbis, ni vet de nya ''bandet'' eller vad man ska kalla det , ni vet jonasbrothers först så tyckte jag inte om dem alls , tyckte de var lite töntiga , de  var med i disneychanel o sånt , men aja nu har det kommit på mtv 5 GÅNGER! o de e ganska bra nu tycker jag om (GANSKA, inte MYCKET! ) hopppas jag inte bara blir besatt av dem hahah aja puss o kram !

kärlek o respekt / niki<3



den hära låten e ganska bra =)


blir nog bäst så

tjabha alla korvar!

nu sitter jag hära med mami o ska äta lunch starx, idag så hittade jag inte på nått med selma gör hon hade inget busskort så hon kunde komma hit, syndsynd men det gör inte för vi ska göra nått i morn ere bestämmt hon skulle komma hem till mej o vi skulle tare lite lungt o hare kul o mysit ! hur som helst planerna i dag är nog att vara hemma, bara för att man har höstlov ska man inte gå ut o festa (eller jo de ska man ju haha ) schitso? asso vill inte låta tråkig som värsta kärringen men de e nog bara för att jag mår så dålit nu , har ont i halsen o huvet JAG DÖÖÖR hahah
ska nog gå ut hela veckan av mitt lov ska bli kul men satsar på att tare lungt, ska träffa några kompis kanske ta en fika vem vet , aja ska nog äta nu mamma har fixat mat , puss på er mina pussgurkor, ( synd för er som e alergiska) :P
                               

hej

haha vet inte vad rubriken ska heta helt ärlit, jag vet att jag tar lite löst i bloggen men ibland så orkar man helt enkelt inte blogga eller så glömmer man bort eller så har man inte tid hahaha :) aja vet inte helt riktit hur min dag ser ut ska nog kanske träffa selmah , det ska bli kul vet inte vad vi ska göra. förslag? noo didn't think so aja , hallå! bloggläsare kärakära bloggläsare , VART HAR NI TAGIT VÄGEN?!?! de e fan dammit i min statestikinfo i miss u guys come baack
hahah vad mycket engelska de blev :O aja hur som helst ska dra nu o fixa mej o se vad som händer i dag o vikka planer det blir, ciaaao amiigoss!

kärlek o respekt / niki<3

jaaa, jag vet

tjaabhaaa!


hejsan allihoppa, haha jaaa jag vet har inte skrivit på länge , men lixom seriöst. tror ni jag hinner hela tiden ? hahah asso vet att jag e jätteärlig med att jag inte orkar blogga men när man inte får några kommentarer o besökarna bara sjukner lixom vem ska man blogga för då da ? mormor o farfar ? hhahah inte ens dem kommenterar XD !
aja hur som helst sitter hära med mona vi har tagit de lungt , asso en sjuk grej vi båda känner oss sjuka ''/  så aa vi vet inte vad vi ska göra i dag om jag skaa vara ärlig :S förslag ? just ni kommenterar ju inte -.-' glömde :P
JUSTE! NU ERE JU LOOOOOOV hahahah f yfhan vad skönt :)  sova ut number one, hahah aja ska nog ta o käka lite pannkakor ,! mummsfillibabab! aja hejdååå!

kärlek o respekt / niki<3


.

tjahbsfajhbf!

hahah *hej* som sakt ;) sitter hära o fryyyyyyyser i hjäl helt bokstavligen e inlindad i två täcken haha men fryser fortfarande ! förkyld..? vet vem jag ska rikta mej till.... NIKI TR ! hahah nee men stackarn e nu sjuk o va hemma i da.. hopppas hon kommer i dag. hon missa ju glassen vi fick i skolan : ( aja. vart o fika idag med lisa o iza , det var mysitmysit , skulle till kista därpå o köpa ett par byxor men de blev inget av orkade inte helt  ärlit ''/
JUST! mamma sitter nu på planten o e hemma om 45 min eller rättare sakt 1 o 45 min för d et tar ju tid från arlanda oxo ;) asso ere bara jag som får den härlig o pirriga känslan när jag e i arlanda jag tycker att de e så kul dära . väntan att få åka till nånstans varmt e hur skönt som helst ! haha aja ska ta o titta vidare på vänner . hejdåååå!

kärlek o respekt / niki<3


MÅNADENS BARN !

ETT STORT GRATTIS TILL MONA MIN ALLRA BÄSTASE BEBISS ! GRAATTISS GRAAATIIISS JA MÅ HON LEVA JA MÅ HON LEVA JAG MÅ HON LEVA UTI HUNDRADE ÅR , JA VISST SKA HON LEVA , JAG VISST SKA HON LEVA, HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA HURA ! :) <<3333333333333333333333333333333333333333333333333333

kärlek o respekt / niki<3

* eko *

hej!

vet inte  vad rubriken ska heta , så de blev lite eko i skallen :P
e nu i bibblan väntar på att nån ska sluta mohoho, ida vene va jag ska göra , hahaha aja hejdååå ! <3

kärlek o respekt / niki<3


sov gott mina babes !

sovgott!

aa presic som rubriken lyder soovgott för nu tar jag o sover, ska drömma om mitt dröm rum lite till haha kan aldrig få nog
sleep tight o mera inlägg o allt kommer i morn , hare gött pyss&kram! NIKI<3

kärlek o respekt / niki<3


efter bilden blir man vegetarian*

hej!

läste nyss min favorit blogg ! jag snackar om gaybloggen.com av amir han e typ den bästa , just nu e han min idol (A)
aja hur som helst tittade på ett av hans gammla inägg ända bakåt till juni sen såg jag den hära hemska bilden och var bara tvugen att visa den, nej jag e inte vegeterian men efter bilden kanske det inte blir kött på länge , o gud det känns hemskt o säga ''kött'' aja nu ska ni oxo få se bilden VARNAR KÄNNSLIGA TITTARE ! , blir sissta inlägget ska dra o föna håret :)hejdåå !

kärlek o respekt / niki<3


                                         

lifes a bitch, u gotta suck it in !

rubriken säger allt -.-'!

känns värkligen nu som om allting går snett ''/ så mycket e fel saknar mami för de mesta MAMMA KOM HEM !
de e helt dödt i huset o pappa e helt dum i huvet ! , hatar hnm hur som helst undar allt detta finns de en enda posetiv grej , ni vet ju att jag hade krigat som en åsna för att få komma in i ett basketlag hitta ett som hade en ledig plats ! YEEY SA JAG DIREKT , men nackdelen med den e att jag måste dit o provspela o se om jag passar in i laget lixom om jag kan sammarbeta o sånt o om jag inte  bollego ! HUR PINSAMT SOM HELST I DÖÖÖR! aja som sakt lifes a bitch ,u gotta suck it in :) kom på de själv nyss hahah, fick mitt matte/kukprov tillbacka de gick BAAAAAAAAAAAJS fick minst av klassen nt stolt alls hade typ tränat mest av alla men aja. ska dra nu o sucka på mitt fysik prov till i morn måste öva !
kärlek o respekt / niki<3


våta fötter

hellu!

sitter hära nu har nyss komiit hem från vby ;) det var kul hittade ett par superfina örhängen men de värsta e kommer inte i håg vart jag köppte de ''/ typiskt mej va ?!?! aja hur som helst var dära med ebba sen skulle hon hem så träffade lisa frida o deras kompis jenny :) o juste de rengnade hur mycket som helst så mina fötter blev helt våta :S aja :)

just ! hände en sjuk grej på bussen igen ! : såhär vare : det var en gammling en man typ vid 80 års ålder han var typ skit surig sen så i bussen vare en svart bil parkerad inte mitt i gatan asso vi trottoaren sen bussisen (haha orkar nt skriva busschaför hela tiden så skriver bussisen) :P aja hur som helst , bussisen kör fort men inte så fort så blir gammlinge hur rädd som helst o skriker STTTTTTOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPPP!!! med typ sin högsta röst jag höll på o kissa på mej, o så dum som  jag e får jag garvattack mitt i bussen !?!?!? pinsamt ? JAAAA! haha aja ska nog ta o äta nått o plugga har fysik prov i morn buhuuu :'( har hört att de e jobbit men vi får hoppas inte :) ciaaao!

kärlek o respekt / niki<3

sötare än socker !

måste bara tilllägga en sak snabbt innan jag går till so-lektionen
han måste vara den sötaste killen på jorden, han e så sööööööööööööt! omg !
titta bara på honom utan att dregla på din dataskärm :P <3
kärlek o respekt / niki<3



datasalen

shululululul!

sitter hära i data salen m några sötisar , fan vad tråkit de e kom försent i dag oxo igen ! ghuuud vad jag e trött har gäspat minst 244 gånger hahaha x ]aja ska nog ta o då nu innan har ser att jag ine jobbar med word PUSS
kärlek o respekt / niki<3

you can put the blame on me

hej!

ska börja med att kanske be om ursäkat för att ha svikit mina älskade besökare, :( men har inte orkat bloggat eller snarare haft tid, haft så mycket i helgen att göra. mona hade en lite tidig '' birtday'' hur som helst de blir iinga bilder för de var som sakt ingen big deal ;) hahah aja de var kul o träffa henne hade saknat henne som fan ! aja jag har kommit på en sak jag ska lotta ut ett par saker som jag har ser húr många som deltar o sånt , den med bäst motevering får pirset bilder kommer i morn på vad jag ska lotta ut :) ! aja som förlåt får ni en video
kärlek o respekt / niki<3


( akon : put the blame on me )

i en data sal, trååk

shoo!

siitter hära i datansalen , me amanda o olivia , vi hare tråkit ''/ öh ska förmodlig vara m dem i da
hahah min statestik ekar . vart är ni alla besökare ? :( hade 40 nu 11 :S de ba sköönk som faan
hade nyss matteprov de gick ganska bra om jag var ärlig, men som sakt matte e mitt svagasste ämmne
jag tror jag ska få de dära jävle rummet, jag lovar de jag ska ha den ! en vacker dag !
mohahahh! aja hur som helst hare tråki o ska forsätta ha de nu , ciiiaaaooo! <3

kärlek o respekt / niki<3

regn regn regn regn regn o ni vet resten

hej!

rengat nästan hela dagen i dag vafan ge er ! så himla jobbit men all dessa regn wtf !
aja hur som helst lung dag i dag chill lite här o dära, sitter o tittar på ghost wisper favorit program hahah,
just fick typ garv attack på livskunskapen m louies haha hon skulle prata med läraren vad hon gör på fritiden o han bara gick asso ni skulle ha vart dära då skulle ni förstå bättre , aja hur som helts ska nog ta o träna lite matte har matte prov i morn . aja ska dra nu pyss kram !

kärlek o respekt / niki<3


vad äre för ide o läsa då !?

heejheej!

kom nyss o tänka på en sak, vad ere för ide om man läser nåns blogg utan att kommentera den -.-'?
lixom du läser bloggen du kanske tycker att nått specielt var kul i bloggen istället för att hålla de dära lille extra för sej själv skriv det på kommentarerna varför tror ni annars att de finns för , prydnad ?!?
hahah idon't think so , aja hur som helts sitter hära helt sönder frusen om tårna funderar på att köpa ett par hemma tofflor som e mysiga med massor med ull i dem :D, i say yes to that biiatches !
sitter o titta på grey's antomy oxo eller hur de stavas ? ( glömsk ) handlar om en stackar som fastna i cement p.ga av en tjej sött ? maybey nott , vi hörs senare , bjuds en bild på mej då , kärlek o respekt / niki<3 hare gött men inte för gött cutis



                                                                  

caafe cookies !

shuuu!

sitter hära o ätre kakoor !, asgott dagen har varit lång hade utveckling samtal -.-' gick inte så bra vill inte gå in på detaljer
men ah. säger bara att chanserna att få rummet har blivit lite mindre , if u know what i mean :D
var i skolan vällingby o kista hahah lite här o dära köpte nu mascara o sånt ska dra nu bye mah lovers!

kärlek o respekt / niki<3


                                                                          

mina jag irene

aloha !

sitter hära nu helt ny duscha o tittar på min favorit film , mina jag o irene, shit vad jag älskar den !
eller asso jag är typ jim carrey största faan! han e så himla rolig o han får mej o garva varje gång asso hahahah
har tränat klart min läxa , goood, och om jag ska vara ärlig så tjatar jag fortfarande till de dära jävla rummet. Men vadå min mamma säger jag o pappa säger nej, asjobbit vafan! fast i går sa ju mamma att hon skulle övertala honom yeeey!
nu e allt upp till dej mamma. Aja vi hörs senare ska nog titta klart nu . ciaaaao amigoos

kärlek o respekt / niki<3



en da i vby

shululu!

sitter hära framför datan o chattar, kollar på friends o tare lungt. Ska ta en dusch snart. sköööööööööööönt!
har lite svenska läxa men de e inget svårt hähä, var i vby i da med ebba amanda o olivia de var kulit, vi tittade runt lite i äffärer köpte inget faktis :S, vill inte ha nå spec om jag ska vara ärllig FÖRUTOM MINA ÄLSKLINGSSKOR !
i love theem, aja ska ta o duscha nu pussar från mej till er ! ciaaao!
här får ni några bilder




läraren kom på mej nyss !

tjo

hahah sitter hära i bibblan och min lärare kom nyss på mej att jag sitter hära och bloggar !
hahah jag var tvungen o säga att det var skolarbete ahah, men jag sa att jag skulel glöra skolarbete han ba ; ''PÅ BLOGGEN'' jag ba det blir lättast så han bah aha okej jag förstår hahaha dum va ! ops hoppas inte nu söker på min blogg o läser detta :O. ahahah idag ska jag t vällingby som ni redan kanske vet slutar ett varje tisdag jag vet , jag vet LYX ahahha!
juste jag typ tjatade sönder mamma i går om att få ett nytt rum, asso byta rum hon sa ja men pappa sa nej me mamma komme typ övertala honom plus så e de perfekta läge f´ör nu ere snart höstlov och man kan fixa rummet underlovet , flääshit va ? :) men just nu känns de som om jag har värsta bebisurmmet, inte för att jag direkt hare men de känns så , och jag kan inte fixa de rummet för det är för litet , :D aja ska gå nu 
se you later alligator !

kärlek o respekt / niki<3

en övertalad förälder

tjabhaaa!

asso om jag ska vara ärlig tror jag , jag har övertalat min mamma o pappa med att byta mitt rum med deras. Asso jag har så många drömmar att få byta hahah min rum e skit litiet o ruttet ! i hate it ! omg. hoppas.
men grejjen e den att vi har fem jättehöga stora o långa garderober som sitter fan typ fastklistrade mot vägen. de gör hela skiten svårare -.-' , men aja mian föräldrar e rolig ibland säger det nej i bland säger det jag, sjuka va ?!
åt nyss en apelsin o fick typ nu halva apelsin vätskan i ögat så ser bara med ett öga haha, tittade nyss på cis miam den var asbra , sorlig för de var en liten 4-årring som blev mördad :'( aja vi hörs senare ska nog ta o göra mej i ordning , PUSS!
 ciaao!

kärlek o respekt / niki<3   


                                                           

- vad tycks mah darlings!

hej,hej

sitter hära med amanda o olivia , vi håller på med ingenting hahah vi skrattar som vanligt, hare skit kul , i morn ska vi åka till vällingby med ebba oxo ! , ska titta på lite kläder i gina och sånt. På onsdag har jag utvecklingsamtal -.-' men tror nog att jag ska vara med nån innan det och efter för den börjar tre , rätt så bra tid ! aja hur somhelts hur tycker ni att min blogg e har fått några kommentarer att den e ganska bra , och att den e ''skit'' bra , sånt gör mej skit glad om jag ska vara ärlig
ska tjata lite mera på mamma o få byta rum , jag har de bästa planerna har kommit på alla möblerna o sånt de kommer blir skit fint ! aja ska nog ta o titta på tv lite . PUSS , ciiaaaao!

kärlek o respekt / nik<3


bibblan igen,!

tjoooo!

sitter i bibblan iegn och fejkar hahaha ;) jag och emma har inte kommit långt alls vi har ganska mycket kvar men det gör inget hahah, idag vene vad jag ska göra , jag ska nog hitta på nått kul , eftersom våran gympa lektion e inställd ! yeeepi säger jag bara , nu får vi hoppas att hon e sjuk till fredagen oxo så det inte blir nån jumpa dära oxo hahah !
vi slutar 14:45 , JUSTE snart fyller monis år ! yeey haha saknar henne , mkt faktis :( ,
måste börja spara pengar till hennes födelsedagspresent. ! ööh vene vad jag ska skriva nu faktis , aja ni får hare gött iv hörs senare ! ciiaaaao !

kärlek o respekt / niki<3

- marliyn moonre

hejsan bloggare!

har kommit hem för ett mycket bra tag sen haha , sitter nu vid datan o chattar med gullungar , var i barkaby med leyla i dag som ni många kanske redan vet , vi gick in i massor av äffärer och sen gick vi in till  rusta och jag hittade den VACRASTE TAVLAN AV MARLIYN MOONRE eller hur det nu stavas -.-' aja man kanske inte ser den så bra för jag har inte tagit av plasten på de men aja , idag kom samtalsämmnet upp om jag kanske skulle få kunna byta rum med min mamma o pappas sovrum för mitt e alldelles för lite för mej när kompisar o alla sover hära , de sa att de skulle tänka saken , håll tumarna för mej (A) ska nog ta o duscha snart, mitt hår känns helt äckligt aja nu får ni se bilden här nedanför puss så länge !

kärlek o respekt / niki<3


- Hello!

hello!

sitter hära med leyla o vi ittar på ugly bettye repris , OMG chirstiano e med hära , kommer ni i håg vinnare av project runway ghuud va jag älskade den dära showen , såå såå bra , han var så sööt haha hursom helts vi har varit ganska rastlösa i dag har inte haft nått o göra vi har gått ut ingen dära vi har gått runt ingen dära haha jaja, vi ska nog ta o dra till barkaby flääshit ;), aja ska nog ta o dra nu , hare gött nu får ni en bild på min älskling ciaao !

kärlek o respekt / niki<3

                                              

- Jakten på lycka

tjooooooo!

alla bloggisar, hur har eran dag varit, min har varit skit bra haha e med leyla nu o vi tittade nyss klart på jackten efter lyckan så jävla bra film av will smith o hans lilla femåriga son jaden smith såå söööt, jag sa typ minst 14 gånger fyfhan vad söt fyfhan vad söt hahah, aja det var sorlig o en sann historia det var de som gjorde de så himla sorligt :'(
aja ska nog ta o titta på lite tv nu, vi tittar på ROOM 401 på mtv  euuuw haha aja
ciiiaaao!

kärlek o respekt / niki<3



-hamous-power-activet !

aloha !

sitter hära nu med leyla, vi hare kulit . hon ska väll förmodiligen slagga hära hoss mej, ruuulit !
just nu e vi ine i datan o tittar på mobiler , leyla ska köpa en ny och som ni många kanske vet så vill jag oxo ha en ny mobil för min e så cp , haha leyla vill ha en sån . aja nu ska vi ta o titta på andra saker, glömm inte o titta på grejorna jag säljer hörrni ! :) <3
ajde.

kärlek o respekt / niki<3


- En dag i ikea/outlet

tjotjo

kom nyss hem från barkaby det var okej hade det tråkit hela dagen så jämfört med de så vare kul
vi gick inte till ikea och väntade på att pappa skulle hitta en grejsimojs till min säng för madrassen åker hela tiden av så han köpte som en slaggs tejp man sätter undersängen :)
väntar på att leyla ska komma hem till mej, vi kommer hare chill sitta mest ine för de e så kallt ute , vi kanske drar ut senare vet inte än, ska nu dra o möta henne vid stationen vi bjuder på bilder senare puss !

kärlek o respekt / niki<3

                                                                                                                                                           

- asso helt seriöst

hej,hej !

asso helt seriöst , jag hare skit tråkit har aldrig haft det tråkigare än någonsin ingen e hemma och alla e ute , asso typ med sina föräldrar, de e nu jag önskar jag går på en sport hare så tråkit ska ringa några nummer jag har fått och se om det har lediga platser att börja i basket tillexempel . aja hare gött mina sötis, (p.s om du känner men o oxo hare tråkit så ring !)

kärlek o respekt/ niki<3

( gjorde den när jag hade tråkit , lixom nu ! )

- min fina nya vita mössa

tänkte lägga ut lite bilder men har inte hunnit göra det, så det blir kanske lite mera bilder nu . toh en bild i går på mej o min vita mössa. haha va tycks ?
kärlek o respekt / niki<3


- ere sant :O!

hej igen !

fick nyss höra att det kanske ska snöa på söndag ? alltså i morn :O!?!?! hahah venne vad jag ska tro nu ser dej ju inte alls ut som om det ska komma snö , men man vet aldrig haha , börja bli sååå kallt på morgorna nu , haha aja hoppas inte , puss !
kärlek o respekt / niki<3


gillar bilden , vad tycker ni ? den e så mysig


- tillsalu !

har lite grejjer jag inte längre vill ha som bara ligger i garderoben o tar plats
det första e min fjällräven som bara en använd tre gånger , ville inte ha nån men mamma köpte den ändå, hon köpte den för (5500) och jag säljer den för (3000) har kvitto o prislappar o tillbehör o alltkvar !
den andra e ett par KSSS mjukisbyxor som jag fick av pappa , ALDRIG ANVÄNDA! han visste inte att jag redan hade ett par, han köpte de för (350) säljer det för (250)
den tredje bilden e min canada självklart e den äkta men har bara användt den 6 gånger, helt ny köpte den för (650) sälj för (350) alla saker e typ nya därför säljs det för otroligt bra pris , om du e intresserad hör av dej till : [email protected]


( fjällräven, köpt (5500) säljs (3000) )



(KSSS mjukis byxor ALDRIG ANVÄNDA , köpt 350 säljs 200 )



( canada tjocktröja nästan helt ny köpt 650 sälj 350 )


hör av er !

- ny vinterjacka

hellu!

tittade nyss på vinter jackor och det hära två ligger top 2 på min ''lista'' ta en titt!



( canada goes lång model )

- hur ser min dag ut...?

tjotjo

sitter hära i pyjamsa vaknade för ett bra tag sen, var värkligen skönt att sova ut har inte gjort depå ett bra tag, tro  itne det kommer bli så mycket bloggande för min del i helgen hare ganska fult upp. har tänk på att fixa om mitt rum hatar hur det ser ut, men vene om jag tänker göra det för vet inte hur det kommer bli nu, de e lite rörit hemma tänker inte ta upp vad, aja skit i de nu haha. idag vet jag inte hur min dag ska se ut , tro väll att jag får ringa nån o hitta på nått, eller så får jag bara tare lungt. det e ju så äckligt väder. asso seriöst kolla ut , saknar sommaren nu. SOLEN VART E DU :'(
hahah! igår var jag ute med några kompisar det var ju kul :) , vi gick o köpte massor med godis o läsk o sånt skit. hade inga bilder tyvär flr min mobil la av -.- skit mobil ! asso ska önska mej en ny i julklapp det e ju snart jul , YEEY ! :D
jag kom på en sak.. vad ere med mej o gammla mobiler . asso helt seriöst när jag vill ha en mobil så önskar jag mej bara gammal modeller , jag har gjort de hela tiden ändå sen nu , i år fick jag en ny mobil , och ni får se bilden hära nerdanför , aja ska nog ta o klä på mej ciiaao!
kärlek o respekt / niki<3


- SÅ HIMLA SÖT !

shit lyssnade precis på klipp på youtube så kom den hära killen uppp asso lyssna hur bra han e !


- i en data sal 8-)

hej,hej!

sitter hära i data salen med alla chicks, idag vet jag inte vad som händer JUSTE EMMA PÅMINDE NYSS ATT DE VAR FREEEDAAAAAAAAAAAAAG! och det betyder sova ut, good frukost vara med vänner :D ! ser värkligen framimot
helgen, idag slutar jag två och det ska bli så sköönt,  var i går i kista som jag sa , och ska nog se om jag kan tjata till mamma och köpa skorna jag ville ha , omg jag drömmde fan om dem haha (noot!) aja ska nog ta o jobba lite nu, ni vet , det eju därför man går i skolan ;) <33
kärle o respek / niki<3

- gott skratt för livet!

hellu!

haha idag var dagen ganska lång, först sllutade vi 20 i elva asbra!, så vi gick till bibblan satt dära med tjejerna !
sen efter det gick jag emma.f o emma.a o ebba hem till emma, vi satt dära o snackade o emma foto massvis!
sen så åkte jag o amanda o olivia o iza till kista, vi var dära och jag såg ett bra skit fina skor som jag tror jag ska köpa, streetskor ;), fast ist för vitt adidas märke ska de vara blått, ni ser bilden här ner, aja efter kista så kom selmah hem till mej vi satt hemma bara för att det var så himla dött i bromsten -.- aja vi satt dära o snackade om vi skulle börja på en sport tillsammans och i såfall villken, jag tänkte basket men hon hatar typ de hahah så vi kom på BOXNING så jävlaa kuul! vi båda ville prova på nått nytt så vi bah why nott ? aja. i morn ere fredag o ni vet vad de betyder ? ATT DAGEN EFTER ERE HELG = SOVA UUUUUUUUUUUT ! yeeey :D så himla skönt aja ska nog ta en dusch nu puss o kraaam
kärlek o respekt / niki<3

 ( såå fina skoooor ! )

(hon ville inte bli fotoad men gjorde de ändå mhohhooh!)

- och rubriken ska hetaaaa ?

vet faktis inte vad rubriken ska heta, haha! hare ganska tråkit nu vene riktit vad jag ska göra , har inga läxor som måste göras ( inte för att jag äns skulle göra ) hähä , ! hoppas det kommer en bra film i dag det e ju onsdag , det brukar ju alltid komma då , NEJFAN! kom precis på att de e på torsdagar -.- ! FAN! där förstördes min dag ..... IGEN! hhahahaha

hare ganska tråki som jag kanske har sakt så jag bjuder på en skit ful bild på mej, haha när jag sover XD

bilden e tagen från .. vene vem. men vi var påväg hem från gotland . de fanns typ ingen som var vaken då, jag saknar gotland så jävla mkt , de var så kul, aja här från ni bilden enjoy !

kärlek o respekt / niki<3


 


- värre eller värre ?!?!?

hej,hej bloggisar!

nu försökte jag lägga in bilder igen ni vet jag har ju krigat hur mkt som helst med de men nu så gåre tydligen inte IGEN!
åååhh, e så himla ledsen. Jag som så gärna ville lägga in bilder så ni kunde få se vad jag har köpt :) aja ni får nog ta o vänta, tills jag kan ta om bilderna med min digitalkamera :D!
aja ska nog dra o titta på tv, kommer med mera inlägg senare

ciaao !
kärlek o respekt / niki<3

- Kort kjol !

tjabha!
sitter i bibblan igen ! , med Emma f, o lousie . Håller på att läsa boken kortkjol , den e skit bra!
idag så kom jag försent til skolan , WORST DAY EVER ! , men aja sånt e livet, och nu så hatar jag bussar totalt ! det känns som om dem har nått emot mej, men ändå så älskar jag bussar för att det e så sköönt ,att åka på dem på morgonen (dubbelmoral?) idag vet jag inte vad jag ska göra faktis, jag slutar typ skit sent , typ fyra- halvfyra, skit jobbit -.-
hatar sena dagar vafaaan!, juste har köpt en ny miniräknare som ser ut som en chokladkaka, hahah luktar choklad oxo , ikväll så lovar jag att lägga in MASSOR! med bilder, så de e bara att checka in gammla inlägg, och se vad jag har köpt o shiet !, öhh har inge mer att skriva så tror jag ska forsätta att läsa med emma !, hare gött vi hörs senare , PUSS!
kärlek o respekt / niki<3

( här får ni e bild på kort kjol så ni oxo kan läsa en )


- äntligen,

hellu!
sitter hära , har äntligen blivit klar med alla läxor ! asskönt vafaan, hahah :)
JUST! hittade en ny väska i dag, ni får bilder senare köpte lite andra saker:)
aja ska ta o titta på sos familj nu, har väntat heeela vecka , hahaha :) hare gött !
kärlek o respekt / niki<3

- Bara jag ?

ere bara jag som ser framimot , svergie mot portugal ? på lördag tv 8 ?
haha aja , ta ni oxo o titta på det , tror de komme bli en rolig match , själv så e jag inte alls intreserad av fotboll, men näre gäller zlatan så dööööööör jag :) aja ciiao!
kärlek o respekt / niki<3

 +

- bibblan mina vänner (:

tjaaaaaaaaaaaaa!
sitter hära i bibblan med emma F , vi håller på att ''arbeta'' men de slutar alltid att vi chekar in bloggar , hahah
idaag ska jag nog ta o leta efter en väska i vällingby, vene dirket med vem, men nån ifa.
YEES i dag kommer S.O.S barnfamijl såg den på reklam och den värkar skit bra :), GLÖMM INTE O TITTAT PÅ DEN , idag kl 20:00, på 3:an ! aja ska nog ta o fejkjobba lite igen mohahah! ciiiaaaaooo!
kärlek o respekt / niki<3



- Aj,aj,aj

hej bloggisar,
kom hem för ett tag sen, var i kista med mamma köpte lite nya saker :), en midje kol/ tubtopp
lägger inte bilder senare , letade efter en väska men hittade ingen :'(, ska nog ta o åka till vällingby i morn o hitta en väska ! måste ha e vafaaan :(, har strösta halsbränna just nu, de svider som fan buhuuu X'(,
aja ska ta o tita på 2/½ men hare gött puss !
kärlek o respekt/ niki<3

(assoe seriöst, de känns värkligen som om min hals brinner för första gången)


- kan man skämmas mera -.-

hejj bloggisar,
kom nyss hem skolan var okej rulla på , hatar att prata om skolan blir så deprimerad ..
så ska skita i de från o med nu aja, tittar på that 70s show ! ÄLSKAR DEN! fast har redan sett alla avsnitt har följt serien sen jag var 8-9 skit braa :D, juste! hände nått jättepinsamt i bussen i dag så hära vare,; först nog att jag var tvungen att st hela vägen hem i bussen men inte nog med de , sen när jag äntligen får en plats, (e skit när hemmet btv) så kommer en kille och sätter sej brevid mej typ 16 ahahha vet redan vem de e , har drivit med honom förut, han ser okej ut faktis , aja nog snackat om det, jag sitter ju innerst dåra, sen när jag ska gå av måste jag typ säga till honom flera gånger ursäkta!?, ursäkta!? men han hör mej inte sen for jag roppa högt URSÄKTA!?! ska av hära hehe, så säger han ojojo förlått jag sa att de var okej haha, INTE NOG MED DE !   när jag väl ska av så öppnas inte dörrarna i mitten , sen ser jag att dörren längstbort öppnas skynda mej dit och den stängs rakt framför mitt ansikte !, sen när jag går till dörrarna i mitten stängdes de så jag måste roppa ursäkta IGEN! tillslut så öppnade dörrarna och jag fick äntligen komma hem ! tack gode gud haha :), hörs senare ska ta o fixa nått o äta puss!
kärlek o respekt / niki<3

- helt helt ensam vi ee :O..

Tjo,tjo kära bloggisar
nu sitter jag hära helt ensam i data salen men emma och vi håller på med nån histora grejsimojs :P
vet att jag inte har skri¨vit nått i helgen men har inte hunnit, lixom ofta jag hemma o bara JA! jag kan blogga -.- hell nooo jag vill oxo ha helg hahah :P
eöööhh efter det hära har vi gympa faaaan :@ hatar de , frisyern förstörs, pannan blir svettig huvundvärk o massor med värk i bene
OJSHIIIT de kom percis en klass nu måste kila innan de skvallrar pusss !
kärlek o respekt / niki <3


- aa jag vet

Hellu kära blogg !
vet att de inte blev nått inlägg i går men orkade värklligen inte, så nu blire inlägg,
dagen var okej lite vällingby med tjejerna först , sen ute, hem till amanda o olivia en helt vanli fredag
idag händer inte så mkt , JOOO! vänta lite, ska hem till käraset bästavännen mona, som jag inte träffat  på hundra år känns det som hahaha, lääängtaar :), JUSTE! vi hade som ett slags spex-disco i går, där man fick olika teman att klä ut sej till det var väll sådära, kommer lite roliga bilder senare men inte nu,
allt av mej puss !
kärlek o respekt / niki<3


you like ?

Hellu!
har fixat om bloggdesignen lite haha bara bakrunden alldelles själv!
skit *stolt* ju hahaha :) vad tyckst`?
ska fixa mera men provar mej fram , e jätte trött nu , fast de har varit slappardag hähä
ska inte ta o sova men ska ta o titta lite TILL på tv, blir nog sissta in lägget vi hörs senare
puss!
kärlek o respekt / niki<3


- besviken lr nöjd ?!?!

hej igen!
asso som ni alla vet var de topmodel final igår,
och whitney vann!, ett stort grattis till henne hon e den första plusmodel som har vunnit tror jag
hon var duktig , men de fanns bättre,
själv ''hejjade'' jag på anya, tyckte hon var grymt söt o fin
men,men
men vare bara jag som tyckte att de gick otroligt fort!?!
men kanske för att de var tis-tors
de e ju e ny model-grej som ska börja på 3:an värkar vara bra, dära e de både tjejer o killar :D
och så är de massor av serier på femman som börjar igen YEEY!
ska ta o titta ikväll :)
aja hörs senare puss!
kärlek o respekt / niki<3


 (topmodel vinnaren!)


- something i love

Hellu!
måste bara säga att jag älskar Zlatan , vet att många av er kanske redan vet de , men aja
han e så duktig o en bra förebild för massor av minispelare :)
här får ni en bild av min idol!

 kärlek o respekt / niki<3


- Gottgottigottgott

mmmmmmm.....!
sitter hära o dreglar efter en semla, e såå sugen på en de var så länge sen jag åt en :(
får nog ta o göra nått åt saken, och så e jag så sugen på att baka,
sååå länge sen jag bakade ska nog ta o göra de snart :D
just nu tittar jag på vänner o dricket lite varm te !
ikväll blire taconight! ska käka tacos hära hemma såå gott :)
har lite ont i magen nu faktis ''/
har inte haft en enda läxa på hela veckan asskönt!
fast hade ju knappt nån skola på måndag lr tisdag :)
ska ta o titta mera på lite tv sen bara tare lungt , e själv hemma så de e skit skönt!
här får ni en bild på semlor, så får ni se vad jag snackar om, enjoy!
kärlek o respekt / niki<3


- I'm back i da game !

shoo shoo sötisar !
i'm back som sakt ska de hära med blogg på allvar nu :)
ööh i dag hare varit bra i skolna , vaknade tio över 8 o började HALV NIO! kom bara tre min försent som tur var kom bussen PRECIS! blev så jäkla glad, that made my day :')
tog de lungt o kom hem direkt efter skolan , sitter nu själv här hemma, askönt !
ska nog ta nått att äta tjarå!
kärlek o respekt / niki<3


-även solen har sina mörka sidor..

hello
har inte orkat skriva alls har ingen lust haha,
blir inlägg då,då tittar på fotboll på min ÄLSKLIING ZLAATAAN! biig löööve
ska nog ta o dushca nu tjarå!
kärlek o respekt / niki<3

RSS 2.0