- fejksmile?

hej!
har hänt lite saker hemma, så vene dirket om jag har tid/lust för att sitta o blogga. Vill värkligen det men tyvär.
kommer inte sluta med bloggen men kommer inte heller vara lika aktiv, vi hörs senare puss!
kärlek o respekt / niki<3

- kan inte sluta sjunga!


( älskar låten groft ! )

-föörlåt igen!

haha förlåt igen för den dåliga uppdateringen, skäms. men ni bloggisar måste veta att jag inte kan skriva heela tiden , man orkar lixom inte -.- aja , i fredags så kolla ja på bio med tjejerna , de var jätte kulit, vi kollade på patrik 1,5 den var rolig i vissa ´delar och ibland blev den sorlig :(, JUSTE! i går (lördags) hade vi skolaaa! :O jag veet whaaaaaaaaaaaaaat?!?!?
jo de var så att det skulle vara öppte hus för föräldrarna om de ville komma o se hur deras barn jobbar i skolan, aja efter de så var jag med amanda o olivia som vanlit,( vi hiitar ändå alltid på nått skoj ) vi kom hem o parkerade våra ass i soffan o tittade på tv, kl 7-8 så messa vi grabbarna o de kom t sp o hälsade sa hej o sånt eller så hära var de egentligen : vi satt o väntade på de i 3 TIMMAR de var iskallt ute men vi sa hela tiden de kommer snart lalal för de sa hela tiden vi e på väg nu vi e påväg nu fast de var inte de -.- aja de kom o  sa hej o aa ni vet :),  sen vi nio tio tiden gick hem till amanda o olivia igen vi hade de SKIT KUL! jag har nästan aldrig garvat så mkt som jag gjorde då (joo) men ÄNDÅ! hjäälp vad kl de var olivia bestämmde sej för att klä ut sej, och de var SKIT KUL hon kom med massa sjuka dreketer hahaha , aja ska ta o äta lite frukost nu vene vad som händer i dag men de får ni veta senare hejdå så läänge !
kärlek o respekt / niki<3



( har sett ''patrik'' från någon annan film kommer inte på villken vet ni de ?)

- inte kul alls

hejsan !
var sjuk i dag så stannade hemma :(, hade så himla ont i magen kunde knappt resa mej ut ur sängen så var kvar hemma , de känns mkt bättre nu, skulle gå till doktorn för hade haft det hära förut så passade på o gå nu :) så mamma kom o vi åkte dit de sa att vi fick veta svaren senare , så de e bara o vänta,
juste! köpte västen faktis vi åkte förbi vällingby o köpte den :) sitter jättefint o den e mysig (bilder kommer sen)
så kom amanda o olivia hit en liten sväng o de var skit mysit hade haft så trååkit hela dagen -.- aja mera inlägg kommer senare ska ta o vila lite nu :)
kärlek o respekt / niki<3


- bäst med väst

vill ha en väst de e så kallt o de e för tidigt att ha vinterjacka men de e bara bäst o ha väst !
EVEREST W DOWN VEST F8
(evrest väst , 599 intersport eller satdium



kärlek o respekt / niki<3

- om jag visste

tjooooooo!
dagen började 8:00, slutade 12:55 hahah :P, slutade astidigt fast göre ändå varje tisdag :D
vi satt några o chillade i skolan de var kul , efter gick vi till gred's pizzeria, de var chill. efter stack jag hem till amanda o olivia vi gick igenom några saker o chillade efter var inte dära så länge kom hem nyss , typ. aja ska ta o parkera my but i soffan heeejddååå :)
kärlek o respekt / niki<3

-tråååk

tjjo.tjjo alla bloggisar, sitter nu i bibblan har slutat men väntar på nina leyla o iza amanda o olivia o aallaa haha :).
vet att mina inlägg har blivit färre men ska skärpa mej nu o ni ska få mera inlägg av mej looovar hihi :) i dag ska jag vara med nina iza o leyla :) vene än vad vi ska göra men hare gött vi hörs senare :)
kärlek o respekt / niki<3

- låten :)

har kommit på nu vad jag vill börja på , asso sport men de e så hiimla svåårt oooohh får nervutbrott !.
jag vill börjar på dans för de briner jag för men samtidigt vill jag börjar på fotboll o boxning för de värkar så kul, nått förslag som jag kan börja på eller villken jag ska välja ? sicka gärna kommentarer då tack!
ska skaffa mitt bankkort snart :)
hära e en låt som jag älskar , veronica maggio ( måndagsbarn) skit bra visst ? (:

- tjotjo

hellu, sitter hära hemma hos nina o chillar :), öö vi ska nog drika lite te o sitta o mysa :). förlåt för alla dåliga inlägg men på helgen har jag inte tid o skrriva så mkt . så jag gör de bara på veckodagarna , e oftas ute på helgerna de e därför men de kommer inlägg bara om hur dagen har sett ut en snabbis på helgerna. dagen har varit chill i skolan idag vare en lååång dag men i morn sluutar jag 1 :D wooohhoooooo ! ska bli så skönt fast jag slutar ändå 1 varje tisdag :), förlåt för att jag aldrig lägger in dagen outfit tycker bara att de e så llöjligt i bland , lixom bara för att alla ''kända'' bloggare gör de ska nu hela stockholm göra de , töntigt -.- men göre nån gång när jag har lust för de aja vi hörs senare:)
kärlek o respekt / niki<3

- my day

hellu, som ni många visste så fyllde mina sötnosar år ( amanda o olivia) vi firade hemma hoss dem men några av deras släkt de var jättemysit o kulit :), var hoss de o sånt . vaknade runt nio tio tiden o skulle träffa en kompis i kista men de blev lite ändrat förlåt att jag kommer men så sena inlägg men man måste ju har lite fritid oxo kan inte bara tänka på bloggen. Just nu oroar jag mej om vi ska ha skolfoto i morn eller inte ''/ får ta o ringa några se om dem vet :) <3
aja
kärlek o respekt / niki<3

- snart

hellu ,
jag har tänkt ´vad jag ska köpa för vinterskor?
och kom på att jag ska köpa ett par fina o mysiga uggs
jag har ett par förut men mamma slängde de
de blev försmå, ska ta o leta efter ett bra par fina uggs :)
här får ni en bild för er som inte vet hur de ser up :P
kärlek o respekt / niki<3


-Bilder

här kommer några bilder från donken



   

- idag

tjo,tjo
idag ska jag nog förmodligen gå o leta efter present t twinsen
har inte hittat nått än :S?
vet ni kanske vad jag ska köpa ?
så skriv gärna på kommentarena då . tack :)<3
kärlek o respekt / niki<3

- GRATTIS SÖTNOSAR

Idag så fyller nämligen amanda o olivia o emma ahlin år :)
så ett stort grattis till dem :).

( erom inte för söta?)

 ( grattis emma , så hilma söt :D )


-föörlåt

förlåt,förlåt för att jag inte skrev nått igår de var bara för att dagen blev så låång, så började allt för vare i skolan sissta timman vi hade nån bajsorgentering vi hade gått t nälstabadet o vällingby c o spånga folkan o runt hela skiten de var skit jobbit så vare ju asvarmt o våran idiotiska gympalärare sa att vi inte behövde byta om o vi litade på henne BIG MISTACE! aja nu när vi går e nära runt spånga folkan ( emma.f o emma a) var ett bra tag framför oss aja då vare bara jag niki o louise kvar så ser jag en taxi bil jag får en känsla att de e pappa (han jobbar på taxi) så jag säger : ''vänta niki o louise'' jag trore de e pappa , de väntar så ser jag han vinka och jag får hopp :D, vi sätter oss i bilen o får skjuts dit o vi plockar emmorna på vägen :), efter de så åker jag o amanda o olivia till vällingby när vi e vid vinsta så ser jag tina på en fotbollsplan så vi gick av bussen o hälsade på sötatina :), sen väntade vi på bussen igen o åkte till vällingby satt dära o flumma runt asmkt i donken hahahaha så jävlaa kuul vi satt i lekstugan dära . (bilder kommer sen ) iallafall vi var lite i vällingby c sen åkte vi hem vi gick av i frista o vid fotbollsplanen ser vi några de va alex sebbe emil o några till vi strunte i de dem o gick hem t amanda o olivia vi var ute där runt lite sen så vi 8 tiden gick vi o mötte de . vi var med de ett bra tag sen så senare blev de kallt så vi gick hem t amanda o olivia igen!, vi skulle ha myskväll/filmkväll o de hade vi , vi kollade på en film vene vad den heter men den var spännande . så var jag dära t 11-12 o gick hem sen o var jättetrött så jag däckade ett bra tag :) aja de var allt o de var därför jag inte han skriva igår förlåt igen :)
kärlek o respekt / niki<3

- ken da man

hallu, asso ere bara jag som tycker att ken ring gör de bästa låtarna han har de finaste texterna right ?
älskar honom här får ni en bild sötisar enjoy!
kärlek o respekt / niki<3

- Äntliigen

hej,hej idag var jag i skolan allt var som de ska vara . hade porv i franska de känndes skönt att få de klart så nu har jag inga läxor alls , såå sköönt och så ere ju fredag i morn jag bara ÄÄÄLLSSKAAR fredagar gör inte du de ?, i morn vene vad jag ska göra ska typ vara med amanda o olivia e typ alltie de men de e så kul att vara med dem. jo ni förstår de e mina bästastevänner och jag älskar de såå mycket. men de blir så när man har känt nån så länge som dem :) vi ska väll flumma nånstans :), förlåt kära bloggisar om jag har glömt o lägga in bilder har inte haft tid o ta bilder hihi men ska bättre mej LOVAR, hittils / kärlek o respekt /niki<3

- Fin bild

hej,hej tyckte bilden var så fin o har så många känslor i sig de e ronaldino (eller hur de stavas) o hans söta son enjoy!
kärlek o respekt / niki<3
 

- Dumt gjort

känner mej så dum just nu, som ni alla kanske vet så har top model tio börjar , eller jag börjat o börjat, de har börjat för ett tag sen aja, jag e dum o så nyfiken så jag går in i en hemsida o ser vem som vinner  o jag vet vem som kommer vinna nu FHAAAAAAAAAAAAN! , jag e så dum,dum,dum,dum,dum . O de värsta e att jag älskar de programmet o nu e jag besviken  för jag ville att en annan skulle vinna men,men ska titta på de i kväll ändå. aja vi hörs senare :)
kärlek o respekt / niki<3


- trååkit

hellu hade tråkit idag i skolan så ritade ett sött litet bi , vad tycks ? haha
kärlek o resepkt / niki<3

söt va ?

- Björn borg

hellu, fick två nya linnen i dag av pappa från björn borg en underbar fin röd/rosa linne
här får ni bilder :) enjoy!
kärlek o respekt / niki<3


- chill

tjo,tjo kom nyss hem från skola har haft en låång dag i dag hahah, orkade knappt resa mej upp i dag så sa till mamma att jag var sjuk men hon gick inte på de :S, så jag fick åka till skolan ändå. de var helt okej i dag en heltv vanlig skoladag, JUSTE vi fick våra afrika prov i dag fick 27 av 39 inte så jättebra men ganska nöjd e jag :), ska tare lite chill nu e trött
kärlek o respekt / niki<3

- Niki rekomenderar

nu gör jag min första niki rekomenderar, jag rekomenderar den hära oliva läppbalsam skit bra mot torra läppar som behövs smörja in . har e god doft oxo och ser ut som vanlit läppglans aja hoppas de kommer till nytta till er :)!

(säljs i appoteket för 45 kroner VÄRT DE ! )

kärlek o respekt / niki<3

- top model

tittar på topmodel just nu , efter de tar jag en snabb dusch o kanske övar lite till till franska provet, ledsen men de här kanske blir de sissta inlägget, hare gott o sov gott oxo vi hörs i morn :) hejdåå
kärlek o respekt / niki<3

- Höstkänsla

tjofan !,
asso har en fråga hittade en bild på mobilen ,bilden visar mina skor men man ser ett litett löv på sidan. får en sån stor höst känsla av bilden , får inte ni de ?, och snart e de e ju höst lov oxo :) jippii låånga morgoornar :)
kärlek o respekt / niki<3


- Nya naglar :)

hej,hej hade tråkit så målade om naglarna , blev inspererad av las vegas som jag såg nyss , eller för ett tag sen :)
här får ni bilden

(bilden e suddig men de ska föreställa träningar )

- shopping

hellu, lovade att lägga in bilderna på byxorna o väskan så hära får ni , enjoy!

(miss sixty jeans från bik bok )

( väskan som e skit,skit,skit gammal e köpt från jc )

-Dagen outfit


(svart munkjacka : h&m)
( svarta jeans: bik bok)
(väska: JC)
(skor: kinaskor) p.s inte  med på bilden
(t-shirt: marlyn monree)


- tisdag :)

tjabhaa
sitter hemma nu med amanda o olivia vi är skit trötta så vi tare lungt, har inte så mkt planer i dag kanske ska ta en promenad med mamma eller nån kompis, haha. har franska prov på torsdag måste träna som faan för jag typ skolkade bort alla mina gammla lektioner i franska så måste ta i nu o jobba hårt,hårt haha :), vet inte vad jag ska skriva nu men bilderna på mina byxor kom senare LOVAR och dagens outfits förlåt att jag har slarvat med de men de e de att jag glömmer bort :( , JUSTE! har hittat en asfin väska från vinden den får ni oxo bild på aja ska nog ta o titta på lite tv hejdå sötnosar :)
kärlek o respekt / niki<3

- Skola :)

tjo,tjo
sitter hära nu i data salarna med louise o niki :). idag hare vart så himla beskvikett , pallade inte resa upp ur min skit sköönaa sääng buhuuu :( men,men man måste vakna nån gång, vet inte vad jag ska skriva nån mera, vi hörs senare
kärlek o respekt / niki<3


- är hon inte söt

hej asso ere bra jag som tycker kate moss e skit söt ore what ?!?! här får ni några bilder :)<3



-så rolig :)


så rolig garvar lika mkt varje gång x)

- en dag med mami

haalljosan !
idag som jag kanske har sakt har jag haft sovmorgon de var jätteskönt, fick äntligen tid o sova ut :)
kom till skolan hade fyra lektioner gick så fort haha, efter skolan gick jag hem till helin en sväng vi snackade lite bara o hade kulit :), sen kom jag o mötte mamma o vi åkte till kista , köpte nya byxor o en ny läppbalsam . bilderna får ni senare e ine på min cp-data haha :) aja vi hörs senare puss :*)
kärlek o respekt / niki<3

-sovmorgon

sho,sho sitter hära nu framför datan o tittar på tv med mitt mysiga täcke o fluffiga kudde supersköönt,
som ni flesta vet har jag soovmorgon :D, kan äntligen tare lungt vi börjar 12:30 de e typ två timmar kvar ;)
så sköön o sova ut visst ? aja ska nog ta o äta lite frukost vi hörs senare . puuusss :)
kärlek o respekt / niki<3

- vill ha den !

de hära e datorn jag vill ha

men kanske inte ser så bra men de e en appel laptop
så ballt att den just e i rosa oxo !
kärlek o respekt / niki<3

- villken ?

hej igen!
har funderat på att börja på en sport i gen men vet inte villken. har tänkt på dans eller kickboxning eller vad som helst men vet inte har inte riktigt tänkt ut än , har ni några förslag ? skriv gärna på kommentarer då,
kärlek o respekt / niki<3

-mys pys

hej,hej sitter hära vid datan o tittar på lite tv ska duscha snart o hare lite mysit o titta på bridget jones i dag , såå himla rolig, JUSTE vi har typ halv studiedag i morn så börjar halv ett !, fett synd om de som börjar 8 haha suuckers :P
vi hörs senare puss
kärlek o respekt / niki<3


- ;)

tjabhaa , idag vare ju så att jag skulle shoppa med min mamma, men som vanlit ringer hon till mej i sissta sekunden o säger att hon inte orkar , jag blir ju skit sur för jag behövde värkligen byxor ,men,men men sen ringde pappa o räddade mej o sa att han kunde följa me :) men hittade inget :(, innan de var jag hoss nina va tittade på lite film ciao bella har redan sett den så de var inte så kul :(, sen var vi ute lite o chillade o tog de lungt :) här kommer bilder på dagen outfit o bilder från konsum.

var så hungrig så köpte en slaks muslikaka eller vad man ska säga, hälften choklad hälften sesamfrön.


(dagen outfit)
tjocktröja: adidasjamacia
leggings:h&m
långt linne: cubus
yllevantar:kommer inte i håg :S
pallestinasjal: punkshop -.-


vi blev sugna på lösgodis :)

-Bröllopsklännigen

hej,hej de hära e en bild från min bröllopsklännign som jag lovade att lägga in


(klänning gina tricot )
( skinnfärgade stumpbyxor från lindex)
(skor som jag älskar från turkiet)

kärlek o respekt / niki<3

- Ett stort måste



den e så fiin , viill haaa deeeeeeeen !
kärlek o respekt / niki<3

- 14/9

tjabhaa bloggisar :) , idag ska jag o mammi dra o shoppa lite kläder till mej har typ inga byxor eller tjocktröjor -.- förlåt,förlåt att jag inte har lagt in bilderna än men lovar att göra de i dag loooovar :D, de e så att jag har tappat bort sladden men ska storsätda lite i dag så jag hiitar den då säkert, och så komer ni få dagen outfit senare, och så ere ju söndag i dag så ska nog tare lite chill oxo heejdå skriver mera senare sötnosar
kärlek o respekt / niki<3

- De va najs (:

tjo,tjo kära bloggläsare :) kom prescis hem från de underbara bröllopet hihi, de va najs träffade massvis med kompisar som jag hade saknat o såklart vare massor av liv o stjåj :), sitter nu i min mysiga säng o dricer varm chokland ska nog krypa ner i sängs nu så de hära blir de sissta inlägget, biilder från min bröllops klänning o bröllopet kommer senare :),
kärlek o respekt / niki<3

-vad tycks?

hej,hej vad tycks om mitt design ? ere inte fräckt, vill tacka mona stort som fixat de :D, öh idag efter jag vaknat o fixat mej så stack jag ut t st (storaparken) träffade först sebbe o emil sen så gick vi till romina o hon komm sen kom alex o alla vi satt dära i stora entern o chilla , sen så såg vi amanda o olivia , men amanda kom bara o va med oss vi hade de lungt satt o chilla lite, sen var killarna skit hungriga så vi stack t tonys o de köpte pizza mmmm gott.. :D vi fick några bitar. sen så var vi tjejer o gå hem sen nu sitter jag hemma o ska fixa mej snart , som sakt ska på bröllop :)
aja mer inlägg får ni efter bröllopet
kärlek o respekt / niki<3

-Godmorgon

hej,hej eller ska jag säga godmorgon ? hihi . vaknade nyss ska ta o äta frukost snart , förmodligen toasts tror jag (: öh har inga planer till i dag JUSTE ska på bröllop längtar som faaaan hihihi :) vet inte vad jag ska göra innan de ? skriver senare hhihi
kärlek o respekt / niki<3

-:)

hellu alla sötisar, kom hem nyss från amanda o olivia först vi sex-sju tiden tiitad vi på tv o hade mys :) sen vi 8 tiden gick vi ut o träffade joanna o carro, efter de kom alex o hans sköna kompis wille vi hade skit kul luffa lite i tråkbromsten sen träffade vi några gamla klasskompisar sebbe,emil,hamody då blev de ännu roligare. o nu kom jag hem :) aso förlåt för jag inte har så mkt bilder men glömmer bort o ta mhihi, MÅSTE SKÄRPA MEJ -.-. och så ska jag fixa designen o allt så de hära e bara början hihi, aja nu e jag jätte trött ska nog mysa ner i min säng o läsa ''gossip girl''
kärlek o respekt / niki<3

- freedaaaaag :)

hej,hej kära bloggläsare :) idag så var dagen helt vanlig i skolan , vi simmade i dag i skolan astråkit. Hade glömt mitt smink hemma precis min tur visst ? haha aja , efter skolan så gick jag leyla o amanda o olivia till en pizzabagare mhihi x) gred's pizzeria typ :S haha sen så när vi just höll på o äta klart se vi gabbe o lahod som kom från skolan de kom in i pizzerian o hälsade o sånt sen så tog gabbe halva min kebabmacka -.- men de gör inget för var typ redan mätt :D de satt dära o snackade med oss de var jättekul sen gick de sen så när vi hade ätit klart mötte vi de igen utanför coop x) . Gabbe hade typ brottom så han sprang till bussen han skulle spela fotbollsmatch :) iallafall sen så stog vi dära o snackade ett bra tag , jag leyla lahod amanda o olivia :), sen så skulle vi alla hem , men jag gick hem till amanda o olivia och nu sitter jag här :), vet inte planer för i kväll kanske filmkväll aja bilder kommer senare ;)<3
kärlek o respekt / niki<3

-Äntligen

hej,hej bloggläsare nu är de äntligen freedaaaag :) jag e skiit glaad hihihi:D
just nu e jag i skolan i datasalarna och sitter häramed några aja ni får veta senare vad jag ska göra idag har inga planr just nu aja hejdåå
kärlek o respekt /niki<3

nya kofta o bok (:

de hära är en bild från min nya fiinfiina kofta från gina (:



jag fick nyss reda på att min gossipgril bok som jag har krgiaat för är inte hela boken jag har faan läst en halv bok, och jag som var skit stolt vafaaan :( får ta o köpa en ny bok i.a.f aja så hära ser min miff halva bok ut :D




kärlek o respekt / niki<3

-Bilder från ica (:


11/9 - Vad ska vi göra?!

hellu igen! Idag efter skolan gick jag, Nina och Iza hem till Nina. Vi satt vi och snackade och hade det skit kul! Men efter ett tag så kom Leyla och då blev de ännu roligare! ;) .. Vi hade alla bestämt att vi skulle följa med Nina till hennes sångpedagog, så vi satt och pratade i hennes vardagsrum om aaallting! Och vi hade det skit kul men helt plötsligt kommer Nina skrikande in och säger att vi bara har 20 min på oss! Så alla tar på sig kläder snabbt och rusar ut hahah.. (a)  Sen när vi kommer ut tror vi alla att det är skit varmt ute, men nejnejnej, det var ISKALLT! -.-.. Aja sen så när vi står vid busshållsplatsen säger Nina att bussen kommer om en minut. Det är inte så farligt så vi alla väntade en minut.. En minut gick och bussen kom inte, två minuuter gick och bussen hade inte kommit.. vi väntade till slut 10 minuter på bussen, sen kom den aldrig så det var ingen idé tänkte vi! Så vi gick in i Coop och alla var jätte hungriga och besvikna för vi hade bestämt att äta på donken vid Ninas sång grejsimojs.. men, men. Sen när vi gick kom vi på att vi kunde grilla marsmallows.. SKITBRA! De var så kallt ute också (: .. Sen ångrade vi oss, sen kunde vi inte bestämma oss och sa hela tiden " vad ska vi göra ?" Sen så till slut tog vi en liten promenad till en skog och tillbaka till Ninas hus sen åkte vi hem och nu är nina hemma hos mig! (: 

Kärlek & Respekt
/ Niki


FÖRSTA INLÄGGET!

Hej, hej! I dag så började dagen som vanligt. Jag började klockan 8:15. Satt på bussen och skulle möta Amanda och Olivia. Var i skolan som vanligt.. Inget speciellt hände direkt. Vill tacka Emma som hjälpte mej att fixa min nya blogg! (: .. Bilder och annat kommer senare men just nu är min data heeelt cp ''/..  Har fått en ny stickad tröja från ginatricot, dem är asfiin.. I LOVE IT! Men som sagt så kommer bilder senare.. Och just det, höll på att glömma att presentera mig och min nya blogg, haha! Men så ni vet så heter jag Niki. Men ni kommer att få veta mera om mej senare. Hoppas ni kommer gilla mina inlägg och följa min blogg från början!

Puss & kram
/ Niki

RSS 2.0