Gott nytt år !

hejsan alla!

vaknade för typ en halvtimma sen.. asskönt och sova ut haha.. sitter och skriver med min laptop o knät i mamma säng :D
planera för idag är nog att chilla hemma sen ska jag gå hem te olivia för att hon har lovat o platat mitt hår hahahah :
efter de ska jag äta sen vid 7-8 tiden ska vi hem till någa kompisar och fira nyår dära så aa hare gött o gott nytt år :D

vad ni alla har längt efter HAHAH!

hej, ska lägga in mina nya saker som har kommit i mina ruttna händer enjoy äggmökar :)

(det är en lila munktröja så alla vet :D )

imorn äre nyår :)

vet att jag inte har skrivit på länge för jag har sovit hos mona och vi har ingen data hemma.. fast nu har jag äntligen fått en bärbar data skit fiin  pallar inte lägga ut en bild ni vet hur dater serut haha :) aja ska dra nu hörs sen puss!

bästa dagen i mitt liv lungt!

heej alla. har kom hem från kryssningen nu som var med mona och några fler.. jag säger bara till er det var lungt den bästa dagen i hela mitt liv det kan jag lova er.. jag och mona har typ aldrig haft så här kul (eller?) aja det hände massor hahah fullgubbar som kom och ville ''dansa'' med mej sen en kille som ville bjuda mej och mona på en ''dejt'' sen en gubbe som ramlade på mej, och en kille som började krama mej asso han som ville bjuda oss på en date haha vet att alla var fulla osånt men hur kul som hels och se dem skämma ut sej aja massor hände men ska sova nu för var vaken hela natten hahahah ont imagen MONA VET HAHAHAHAHAHAHHAAHAH aja hejdå ! :)

lyckad jul (?)

tjabha!

hur har eran jul varit? min har varit ganska bra faktis, fick typ nästan alla jag ville.. eller fick typ allt :)
fick en platång,massor med kläder,en kaninunge,och ett par converskor...och 1200 spänn ni tror säkert hjälp va mycket blabla... men jag fick det hära av massor av kompisar oxo.. asso mamma har massor med kompisar som typ tycker om att köpa saker till mej för jag blir alltid nöjd så det köpte kläderna och mamma köpte skit mycket.. kanin köpte jag av mina 1200 spänn som var av styvfarmorn och av pappa ska jag få en bärbar dator för vi har typ inga datorer eftersom att alla hela tiden behöver datorerna plus så äre jättemånga datorer som blir rea på julrean så pappa sa att han köper då, självklart vare lungt, inge fel att spara en tusing eller två ;) aja ska gå nu o titta på film och gosa med min söta kanin .. haha många tycker säkert fan va mobbat en kanin blabla men asso ni ska bara veta hur plutti o liten den e ... den e bara 10 cm o väger inte ens ett kilo och är det är bara 6 veckor ?!? skit snäll ären oxo hahah :) men jag skiter i .. älskar bobbie haha den heter bobbie så alla vet ! aja ska gå nu hare gött , det bjuds på en bild men den e skit suddi bara för att min mobil kamera suger !



(10 gånger sötare i värkligeheten)

nu e bajsmackan hära!

wohoooo!

min kaninunge som bara är sju veckor är hära :) jag har typ aldrigt vart så gla, ringde olivia dirket och sa till henne att jag hade fått den, hahah hon började garvar för hon vet att jag e skit slarvig att ta hand om djur hahah menmen hon får väll hjälpa mej (A), aja har inte öppnat alla klappar vi göre lite senare på kvällen aja nu ska jag tillbringa tid med familjen godjul allihoppa hare bra puss!

( kunde inte ta bild på lilskiten för är rädd att den ska bli rädd när blixten kommer, mer fakta om kanin o bilder får ni sen)

när man har brist på liv, kommer en skit lista upp :)

Vilken svordom använder du mest? helvetes bärbara fitta
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? min mamma måste vecka mej
Var köper du dina matvaror ifrån? vene
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?vara me på bilden
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? en coca cola
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? mitt gosedjur
Vad åt du till middag senast? grannens soppor
Kan du vissla? kan din mamma det ?
Tittade du på tecknat när du var liten? vi hade ingen tv
Äger du några popband t-shirts? nej bara en banantröja
När flög du senast? när jag var med flygare :P
Pratar du några andra språk? kinesiska
Har du gråtit offentligt? a, när jag inte fick kvitto tillbaka
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? a
Vad har du med dig in på bion? en filmkamera för att filma filmen
Vad har du för väder? jag bor i svergie, behöver jag säga mera ?
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?rasterna
När sov du senast på golvet? hela mitt liv (?)
Gillar du din boendesituation? jag bor i en kartong.. njae det duger väll :)
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? det beror på, ibland kommer råttorna , då kan jag nt sova
Är dina dagar fullbokade och stressiga? jag har ingen kalender. bara toapapper typ
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? dubbeltrubbel
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 54 och ett halvt
Tror du på liv på andra planeter? såklart, mona kommer från mars
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? hakuna mattata
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? varje dag te skolan
Tycker du om att krama folk? bara folk med en arm
Äger du en digitalkamera? nej, jag äger nån annas typ
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? michale jacksson, carola
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? jag har ingen mobil
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej, för vi har aldrig haft råd och köpa
Är du mörkrädd? brorsan, jag bor i en kartong. vad tror du ?
Tre saker du alltid har med dig? huvud,armar,ben

haha så alla vet är jag värkligen inte seriös, :)

kanin i morgooon whiiihooo!

hahah jaa som rubriken lyder ska jag få en kanin unge.. hahah störssta tönten men skiter i var i djuräffern och såg världens gulligaste.. sen sa mamma att hon typ oxo ville ha en så vi ska typ köpa en i morn efter när hon kommer hem vi sex sju tiden occh innan dess spenderas dagen med ninniiinaaah haha aja hare gött men inte för gött ajde! :)

julafton i övermorgon , men känns som vanlit ?!?

hejsan alla!

haha e hemma hoss mona fortfarande ... kan inte fatta hur jag överlever hon dödar mej med sina chickendance's
aja hur som helst i övermorgon äre då julafton och min jävla kusin e fortfarande kvar -.-' men jag har kommit på en sak ska bara ignonera han .. asso ska inte prata med skiten elelr ens titta på honom jaja har typ sovit över mona varenda dag nu haha.. kanske kommer göra det ikväll med men aja vi får se... JUSTE! jag och mona ska på kryssning dan efter julafton WIIHHOOO! hahah vi kommer hem på fredagn sen dan efter det ska jag shoppa loss på mellandagsrean :D aja hur som helst.. ska dra nu addiiooos :)

tjololo

hej har inte skrivit mkt och kommer inte göra det heller helgen har varit bra , blablabla jag hatar min kusin ska göra allt så han åker hem mkt tidigare.. mona gör chicken dance aja hejdå ( sover över hoss mona några nätter) för jag hatar mitt hem nu p.ga min SKITKUSIN jävla äcklen hoppas han dör :)

herrå!

yes man, no KUSIN!

hejsan!

har kommit hem för ett bra tag sen, var på bio med mona, haah vi tittade på yesman, kvällen blev oxo sovdeöver henne, det var skit kul fast vi hade ont i huvet så aa, i morn ska vi på typ fest hahah typ nån släkt grej för mona, vi kommer träffa våran gammla ''kollo'' ledare hahh fyfhaan vad jag längtar -.-' aja hur som helst sitter hära med min kusin brevid mej som jag kommer döda när som helst hihihi hatar idjoten ! han e så irreterande han åker hem om 11 dagar bara o vänta bara o vänta....! sen när han har åkt ska vi fixa om mitt rum WHHIIIIOOOOO! ska få göra det exakt hur jag vill och så äre så hiiimla stoort så jag längtar som en packåsna

P.s YES MAN ÄR DET BÄSTA FILEMN DEN FÅR fem äggmökar ++ av mej ;)

herrå!

inlägg by mona

Shooo, niki sitter på min säng just nu. Hahahah jag och Niki är cp, jag svär.. Vi bråkar i typ tre veckor för en liten grej ( VI HAR SLAGIT REKORD FÖRESSTEN! ) Sen så säger vi inte förlåt eller någonting, haha. Nejmen vi blev vänner idag, orkar inte förklara hur och sånt. Och hon ska sova här ikväll. Antingen åker vi till min jul avslutning om vi orkar, eller så skulle vi på bio och kolla på " Yes Man " som har biopremiär IMORGON! Och vi båda har en egen gratis biljett.. och ännu bättre, vi har egna gratis meny biljetter också! Aja, vi får se vad dagen bjuder på. Hahaha jag vet inte hur jag och Niki skulle leva utan våran humor, även om det inte har någonting med saken att göra. Föressten, jag har haft tre bloggar typ.. Och en som jag hade med en kompis. Jag orkar inte skriva mer, och jag kommer inte låta Niki skriva nu, hähä!

/ Mona


tjololo

hejsan!

sitter hära i mitt rum själv med datorn o varm choklad i hande skit mysit haha, aja idag skippade jag två lektioner i skolan för jag var färdig med allt så jag behövde inte gå, sen så gick jag o mötte emelie o torte de man char, hahah min o emelies humor x) aja vi tre chillade i vby, efter det åkte vi hem. träffade några på bussen sa hej på dej lalal, sen så skulle jag komma hem, såg framimot träningen MEN NEJ ! jag måste vara hemma och öppna dörren åt min kusin för HAN HAR GLÖMT NYCKLAR jag flippaade ut som faan men aja, ska gå i morn efter avslutinige som börjar sex, skit kul ska se effi o nina sjung, haha can't wait :D, aja sen kom jag hem och hittade svampbob chokland skkkiiiitt goooooddd! aja ska äta lite nu herå!<3


(hur coola som helst visst ?!? )

ugly betty is pretty

tjo

tittar på uglybetty :) najsit najsit . Fast nu äre reklam , shiiit vad jag längar te jul bara 8 dagar kvaaar o shit jag har inte köpt nått te pappa, här kommer paniken shitt asso fast jag vet redan vad jag ska köpa mohihiahi ! aja snart börjar pretty betty som jag gillar att säga (A)

herrå !

solarium = måste göras igen!

tjoo alla!

har kommit hem för ett tag sen, har försökt att skriva men internett har inte fuknat -.-'
aja hur som helst, så hära har min dag varit ; först så slutade jag kvart i elva ASBRA JAG VEEET!
sen så hade ingen annans slutat så jag gick te spanskan o titta film me alla, råttatoui haha jag drev med robin att han blev ledsen vid vissa ställen hahahhaha askuul! aja hur som helst efter det så slutade typ alla sen gick jag ebba felicia o iza o maria till vby te ett solarium hur kul som helst, det var typ första gången för mej, men har typ aldrig haft så kuuul, joo men aja haha, sen så kollade vi runt i vällingby centrum.. efter det så träffa vi vendela så var hon med oss, vi alla delades i tre jag ebba o vendela o iza maria o felli, men vi skulle ta andra bussar o shit, aja hur som helst sen när vi e i bussen ska typ ebba o vendela träffa hamody o de, pallade inte föllja me så åkte hemåt, aja så har min dag varit, ska äta nu adiiiooooss!



( ser ni förändringen)

ebba o felicia !

( haha iza ligger därinne x])

i have ångest!

tjabhaa!

vaknade imorse av att jag mådde skit dålit klockan var typ fem eller nått, sen så mådde jag jättedålit o hade ont imagen. Tror det är på grund av all stress för typ alla min lärare säger tare lungt, hate it -.-', yeye hur som helst, nu när jag mår lite bättre kom jag på att min kusin ska komma hem till mej, ÅÅÅÅNNNNNGGGEEEEESSSSSSTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag vill inte,jag vill inte, jag vill inte :(:(:(:(:(:( aja hur som helst nu ska jag dra ha en bra dag åt mej, för min e förstörd :(

inte mycket kvar !

1 2 3 4 5 6 7 8 910 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23  24!

hanky panky

är med i helens tävling för ett par trosor, checka in bloggen http://heleeens.devote.se/

:)

tjaaaabhaa!

hur mår in ? haha hur ska jag veta :O... aja  hur som helst, jag mår bra ;D, har haft en chill skoldag
efter skolan asso min sissta lektion var gympa så jag var kvar m killarna o spelade basket/fotboll ahahaha ASKUUL!
abel,simon,ankar,dennis var dära så det var chill, vet att jag inte skrev i går men jag hade värsta långa dagen , jag o malin hade planerat att träffas på kvällen, men jag palla inte , så jag träffa henne inte, så jag åkte ist me pappa till ikea o titta på möbler, sen köpte vi några nya skålar o en skiit fin duk, aja ska äta lite mellis nu, här får ni bilder PUSS!


(bild på duken och dem söta skålarna som vi köpte 6 styckna av)


napoleon dynamite!

hejsan!

tittar på napoleon dynamite, hahah många kommer nog tycka den är tråkit, men den e typ min humor haha!
asso det e lide sjuk av sej, men den får fyra äggmökar av mej :) aja ska fortsätta att titta

good bajs!


(sjuukt rolig assoe)

tredje advent, snart fjärde ?!?!

sholollolo

hur har eran morgon varit ?
min har varit perfekto yaall hahah, e lite hyperaktiv :)
aja söndag är här nu, alltså tredje advent på köpte :D, snart äre juuuul om 10 dagar
happy happy!
min dag idag ,ska väll kanske tillbringas med bananis, ska messa henne snart
annars åker jag o julhandlar :)
har blivit bjuden till 5 minijulbord hoss kompisar.. haha ska bli kul o gå på :)
aja ska börja fixa mej nu , cyaaaaa!

filmkväll idag!

hejsan!

efter än stund så åkte jag o leyla till kista, det var rolit rolit.
idag har jag hört att det ska vara film kväll , va bra för jag vill ju som sakt bara ha en chilldag :)
aja nu äre mrs dubfire eller nått sånt, haha ! hur som helst.
i morn äre nog 99% att jag träffar malin, vi ska väll ha kul som vanlit !
aja nu drar jag pussar o kramar !

jim carrey

aah precis som rubrke lyder, jaa såg nyss nya trailern av jim carreys film, ett stors måste !
ska se den när mina biobiljjetter kommer ;) mamma har ju typ skaffat några grattis så det blir bio under lovet !
han har ju varit min idol sen jag var sju, och jag älskar han så jääävla mycket, hahah han e så rolig, men aja hur som helst, ska dra nu , heerrråååå! :)<3


lucia :)

hej,hej!

visste inte hur dagen skulle bli men tillslut blev det att jag var med leyla (eller hon e med mej nu)
vi chillar hemma hoss mej :) mysit, vi ska nog titta på film snart o bara chilla !
och senare vet jag inte , det e är ju lucia idag! vet inte hur det kommer firas haha eller om det äns kommer firas :P
men aja nu drar jag vidare i min slappar dag haha dagens ''tönt-outfit'' blev oxo chillig här får ni se bilden

och nej det är ingen j*vla dagens outfit, i hate that -.- , aja enjoy!


(skit ful bild, men ville bara att ni skulle se att det var en slappardag  :D )


helger = ingen blogg ? :O

hejsan!

ja som rubriken lyder, när det är helg så brukar jag inte vara hemma så ofta och då har jag ingen tillgång till någon data
men,men i går var ju idol finalen helt jävla spännande, det sågs dåra hemma hoss amanda o olivia en stund sen gick jag hem, idag vene jag dirket vad jag ska göra... hmm kanske träffa malin (A) får snacka med henne. Har sett massor med saker som jag vill har i julklapp som t.ex en labrador SOM JAG VÄRKLIGEN VILL HAAA :'(. aja juste! det dära om idol
jag tyckte värklkligen att kevin borg förtjänade det! han var ju helt klart bäst o hur jävla söt som helst !
haha, aja dags to go,

heerrrååå! :)<3



trött överallt!

hej, en snabbis nummer två haha

kommit hem för ett bra tag sen ... sen började helvetet var tvungen att säga till pappa att jag hade ett prov i morn..
asso jag sa det idag hade glömmt det på hela veckan. jag hatar skolan det gör bara så mycket problem för mej . som i morn ska jag ha snack med alla mina mentorer och föräldrarna kommer komma :S jjag skämms jätte mycket
önskade jag var harrypotter vafaan! haha aja hur som helst , jenny slutade i laget hon ska flytta te las vegas :( lärde inte känna henne så bra men det måste kännas hemskt att lämmna alla sina kompisar, men,men sånt e livet ;)
i morn ska jag te dammatchen med malin o alla :) ska bli ruulitruulit sajk hahah :) nu ska jag dra o sova tack gode GUD att jag e trött så jag kan sommna dirket . som t.ex igår så sommna jag halv två,. låg i sängen o bara tänkte på allt :S
ahahah det blev ganska långt inlägg iallafall har så mycket att säga.. aja nu flippar pappa att det har gått fem min blabla haha aja dra nu.. puss o kram lever pastej -.-' rimma inte ens men jaja hahah

herrå!<3

slänger en snabbis

hej,hej

blir ett kort och snabbt inlägg idag .. var i vinsta m romina .. vi hängde bara sen så gick vi in i coop SEN HITTADE JAG HUNDRA SPÄNN jag blev överlycklig !!!! hahahah :) sen så skulle vi dra för det blev så kallt och tur som jag hade kom bussen direkt :D.. aja ska på träning nu pussar skriver när jag e tbx adioos ! <3

det var värt det!

shoo!

har engelska nu , sitter med pommi. hahah vi fick våra nya sheman nyss omg!
aso jag ska typ byta te 7B KANSKE! sen så såg jag att på måndagar slutar det FEM !?!??!?! omg fett synd :S
hahah aja skit i det nu.. 7A fick ett skit bra schema (A) hahah :) , OMG ! såg ni dhw skiit braa
asso det slutade skit tort menmen, aja ska göra ett uppslag om lejon på engelska hjälp ?!?!
hahah aja hur som helst.. idag äre onsdag va ?,  det inebär träning kl sju -.- haha jaja
men innan det ska jag nog vara ute :) sen té träningen direkt ! , aja nu ska jag dra

POSSAR! :)

desperet housewives sista sekund!

hejsan måste lägga till ett kort inlägg. Jag hann i sissta sekund se dhw, haha jo såhära vare hade satt alarm på mobilen att titta på det, för annars skulle jag glömma hahah sen så ringer malin mej o jag o malin kan typ snacka i tre dagar om ingen säger till för vi har alltie så kul mihhihi aja hur som helst sen så skulle jag duscha och gissa när jag kom ut ur duschen ? 20:58 så jag kuta till tv:n och hann.. så jaa nu sitter jag hära.. men nu ska jag dra den börjar igen när som helst puss !


                                   

basketball and no school ?!?

tjaabhaaa alla äggmökar!

har nyss kommit hem , från basket/skolans dm det var skit kul som vanlit hahah det vanliga crewet mando,emma,malin,helin,hanna,alin :) vi chilla i grottan efter villket är höjdpunkten snackade lite o sånt..
just var inte i skolan idag men hade mina anledningar pallade inte och så mådde jag inte så bra. så fick stanna hemma.. fast sen mådde jag bättre och åkte dit.. vid tre tiden o bussen var försen som vanlit ?!?, några bilder togs men det kommer senare I DETT INLÄGG kolla in dem sen.. aja ska dra nu , ska duscha sen JUSTE DET ÄR SISTA DESPERET HOUSEWIWES GLLÖÖÖÖÖMMMM EEEEJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puss på rumpan!

rubrik..?

hej allihoppa!

sitter hära och messar med min älsklingsmobil TACKTACKTACKTACK!!!!! äntligen så var den klaar hahah fett skönt hade min jävla tegelsten -.-
messar med min bananis (malin) hahah hotar henne att lägga in en bild på henne och det tänker jag göra haha har baxat den från hennes album :)
och så får in en bild från alla julklappar (p.s de ligger många fler under )
aja ska börja lägga in mera bilder nu när jag har min mobil :) ciaaaao!


  ( den ser skit ful ut på bilden, men i värkligen heten är den mkt finare =)


( här har vi söta malin som e så klockren och alltie får mej på bra humör!<3)

vällingby!

shulululul!

kom hem från vällingby för ett bra tag sen.. kom på att jag var tvungen att kolla några saker:)
sen när jag kom hem låg maten redan på bordet :D!
fisk blev det .. aja hur som helst min glömmska pappa glömmde o hämmta min mobil så det är bara 50% att den kommer han skulle titta om de e öppet nu :) ohhnoo kom på att på trosdag vill mina lärare prata med mej om skolan :s jag veet whatahell!?!? dem tycker jag pratar mycket o sånt, men asso seriöst jag går typ nästan alla mina lektioner m emelie vet ni hur kul vi har !?!?! asso omg garvar nu vafaan hahah aja.
JUSTE! pappa har köpt mitt knäskydd nu så kan äntligen träna på basketen yeey! hahah i morn hänger jag me malin amanda emma o helin som vanlit skoldm nivet ;) plus e vi i grottan på eftermiddag :)
aja ska ta o titta på singing bee cyaa!

kallt som faaan!

hejhej!

mår lite bättre nu .. plus var jag tvungen att gå  till skolan -.-'
aja hur som helst idag gick dagen fort fastän det var min senaste dag haha, skolkade två lektioner bara för att lärarne e sjuka ihuvet och aldrig seren.. så vad äre för ide o gå.. i'm am right!?! aja när jag väll är påväg hem med alla på bussen så säger amanda helt plöstligt JAG HAR GLÖM MIN VÄSKA UTANFÖR KONSUM!?!? (i spånga dåra) så vi åker hela vägen tillbaka till konsum i spånga alla dumpar amanda förutom jag som följer med henne i denna kylla -.- en sånn bra vän jag e (A) hahah aja hur som helst så nu har jag änntligen kommit hem . träffade några bekanta oxo hälsade o shiet ! ska dra nu (p.s min lur kommer tbx idag YEEY!)

puss!

kista kl åtta !

hejsan!

AAH som rubriken lyder.. vi åkte till kista kl åtta ..hahah tro mej jag är oxo chokad mamma skulle köpa persenter till sina kompisar och som tur finns det juh kista. så vi åkte bil dit o tittade mamma köpte julklappar till mej me men fick inte se :( men vet att de e nått fint ! aja hur som  helst ska gå nu har ont i magen ska nog sova snart vaknade av att iza ringde mej på morgonen hahahaha -.-' aja boss boss, xoxo gussip girl bokk klobben.. jag saknar dej ''/<3

andra advent ! :)

hejsan!

har kommit hem nu från vällingby.. där dagen har blivit spenderad med iza o nina.. kul hade vi , vi köpte julklappar eller ''vi'' hahaha jag o nina köpte bara men iza hittade inget.. men det gör inget för vi ska åka under veckan och titta mera för jag är inte helt färdig .. har köpt till alla förutom pappa.. men lungt pappa det kommer ! hahah (im so mobbad -.-') aja hur som helst.. i morn äre min längsta dag i skolan pallar inte ! menmen.. ska senare  nog till vällingby igen o titta till lite. åker väll med nån rolig dit ! JUSTE! nu vet jag att det är många som klagar att jag inte har lagt in några bilder men jo det är så att min mobil är på lagnig eller (har vart) den kommer hem i morn (måndag) så då kommer det bilder min tillfälliga är den hära skit mobieln ni vet den hära rosa sony ericsson som kan vecklas upp aah den så aa kameran suger så jag kan inte ta några bilder.. men imorn tar jag bilder så får ni se hur våran gran o allt skit ser ut.. aja ska dra nu men hare gött , puss!

söndag :)

tjabhaa!

vet ska inte säga förlåt hela tiden för att jag glömmer att skriva men asso jag orkar värkligen inte helt seriöst haha!
aja hur som helst, får börja uppdatera lite dåra ;);), ööh idag vene jag hur dagen kommer bli det får ni veta senare..
i fredags kraschade jag hoss amanda o olivia vi tittade på film o chillade var för kalt för att gå ut ... sen så titta vi på filmer o sånt skit mysit mysit ! senare så påmorgonen var vi aströtta vene varför så vi typ dega hela dagen.. typ hade pyjamas te 4-5 haha sen så gick jag hem o .. gick ut en sväng träffade några men dem var trååkiga så jag gick hem satt mej vi datan o typ fixade lite saker la mej vid 2 sen voilaa ! hahah aja ska dra o fixa mej nu ska väll ut med nån eller hem te nån.. hare gött men inte för gött :)... !/NIKI

jag sittér hära och garvar som vanlit :P

shululululul!

vet sämsta uppdaten men ska förbättra mej. igår kom julkänslan fram opyntet mysiiit!
granen kom o den blev skit fin :).. sen kom det några julklpaarunder den .. aja uhr som helst skip to the point !
sitter hära med niki tr o luoise o några andra geeks vi har wannabe so tråkit men nu måste jag dra tommy tittar snett
adiiiooos !


RSS 2.0