KOM IGEN NU KISSIE !

är med och tävlar till generösa och vackra kissie's tävling :)..  håller tummarna !! tävla du ochså http://kissie.blogg.se

kraam !

jag vet att jag inte skulle blogga på ett tag menmen

...man blir så suktad när man ser alla andra bloggare blogga jag vill ochså blogg då :(... när fan får jag min desing ?!?
aja hur som helst dagen vart tråki titta på några spela fotbboll var wannabe dommare -.- haha aja ska få hjälp m design nu POSSAR !


blogg under reperation !

jaa mer kan jag inte säga ska fixa min blogg och tänker inte skriva försän den ä pimpad o klar :)

3 days ago :O

hejsan!

vet att det var ett bra tag sen jag hade bloggat.. men HEY jag vill ju ochså har kul på helger, såå helgen har varit spenderat hoss mona, lika kul som vanlit...  kommit hem nu så jag måste plugga matteläxa som BARA JAG FICK!?! hatar ammad bögen på rikitigt !!!, aja ska inte ''dampa'' på bloggen -.-..

juste apropå frågestunden... den blir uppskjuten IGEN bara för att jag har typ tre besökare per dag.. och har typ bara fått fyra-fem kommentarer... not good ! aja ska dra nu.. hejdåå :)

små shopping i vällingby!

hejsan!

idag som ni flesta vet vare ju så att det flesta skulle åka till rommealpin.. jag var inte en av dom, för att jag inte gillar att åka skidor så mycket....eller gillar det inte ALLS! haha aja hur som helst, så annars skulle man kunna gå till skolan och göra andra aktiveteter men jag pallade inte så jag sjukanmälde mej och vaknade tolv :D sen så gick jag till romina o emelie var dära ochså .. vi tre åkte till vällingby o hjäälp snacka om att det var rea i gina trico köpte en tröja till mamma för hon har velat hare SKIT länge så jag ba yeye vill vara en ängel till mamma .... nee skojja (A) men så köpte jag ochså ett par nya jeansleggings till mej själv , och en ny kalender och två par nya örhöngen :),

juste! det har öppnat ett nytt gym i bromsten.. får nog ta och titta in dit nån gång, puss!
p.s, frågestunden blir uppskjuten.. har inte fått så många frågor så väntar på mej -.- :P



( mammas tröja/tunika )


 ( mina fiiiina örhängen )


( mina jeansleggings o nya kalender :P )

i miss u bebis :(

hejsan, dagen har varit helt okej. tack vare romina så fick jag reda på att vi hade sovmorgon så jag inte gick till skolan i onödan.. sen vare öppet hus så jag kom aldig hem försän sju, sen så tagit det lungt o sånt! juste min lilla bobbie blev såld i dag.. min mamma fick alergi reaktioner.. hon var typ inte alregisk mot kaniner men så kom det.. jag blev SJUKT deppig för jag var fan typ kär i honom ooohhh jag vill ha tillbaka honom jag saknar dej älskling, haha ni kanske tror jag överdriver men det var fan den sötaste och snällaste kaninen nogosin , nu kanske ni tror jag är nån djurplåågare som ba köper den sen lämmnar tillbaka den men NEJ! min mamma som sakt var alergisk så vi kunde helt enklet inte ha kvaren :'( aja ska nog ringa TMD hejdå...

¨

( jag saknar dej älskling! )

yes we can !

detta blir det sista inlägget, tänkte bara snabbt slänga in att idag blir barack obama president! den första mörkhyade president, men eftersom att det finn så många galningar i usa så får man hoppas att han inte blir mördad av nån galning eller nått! tycker att han värkar som en jättebra president och aa, aja i'm out ciaoo !


desperet niki.... wifes?

haha e sååååå desperat av desperet houes wifes.. när fan ska den börja ?! det var typ den enda serien jag gillade ... efter SCRUBS såklaaart  hahah aja nuu måste jag killa hääärååå

ont i BEENEEET!

asso helt fucki' seriöst! när ska mitt jävla ben läka ?! aja hur som helst.. romina var hära i dag hemmos mej en sväng, det var chill vi var i mitt rum före mästa,  senare i dag ska jag nog måla naglarna hahah :D, I MORN BLIRE FAAN SKOLAN !?! aja hur som helst kollade på mina kommentarer hade fått en enda av underbara louise hahah taack så mycket
 

P.S
NI ANDRA GLÖM INTE ATT FRÅGA PÅ NU !! :)


Grattis tiiiinaa :D<3

ETT STORT GRATTIS TILL DEJ !<33

frågestund på torsdag !

hejsan, nu blire en frågestund har aldrig haft en förut men nu blire en, såå aa det e bara att fråga på !


saknar skolan ?!

hallu, hemma ännu en dag... jo ska berätta till er som helaaaa tiden säger till mej ''varför var du inte i skolan?''
''du e aldrig hära'' BLBALBA förlåt men sånt skit går mej på mina nerver... så nu ska jag sätta stop för dem dära jobbiga frågorna, jo det e så att heela våran familj har fått ett virus som är att ena dagen är du frisk andra dagen är skit sjuk, nu äre så att jag till och med hade det dära så det var därför jag inte kom förut för det hände mej och det var asjobbigt, men sen när jag ääänligen blev frisk, så skadade jag mitt ben så jag fick åka in till akuten två på natten och det sa att det var nära på att vara en spricka i foten om jag hade typ kommit senare och inte fått nån slags skit medicin hade det blivit för svagt, aja hur som helst har bestämmt att från och med i morn ska jag vara i skolan vaaarje dag ! ( om jag nu mår bra o allt), saknar alla varje gång jag är hemma, men INGA skräp lärare !, ska vila på nu hejdå!

tjabha!

hallu,

blev tyvär inga platta håret KANSKE i morn bitti om jag pallar, just nu hell noo. chattar lite på msn o e ine på datan, och sånt ska nog ta och sova men inte än. börjar 9:00 gaaanska bra men kunde ha vart bättre, ska ta o klä på mej fixa lite sånt o det sen tare lungt, göra fruktsallad, måla naglarna aja hare gött !

bloggdesign i need you!

behöver sååååå en ny bloggdesign , min e så tröttsam o jag har tröttnat på den bigtime! så ska be nån som är duktig att göra en, har sett på mångas bloggar att deras är från nån kille som heter jonne eller nått, han värkar skiit bra, plus så e jag avundsjuk på louise's header den e JU SÅ COOL, (http://loux.blogg.se). vill oxo ha -.-' aja. yeeey fick nyss hundra spänn av mamma, tack mami... ska få mera senare men såå bättre än inget som har har vant mej till haha, aja ska inte skriva så mycket nu, matte om en kvart ,just shoot me !

plugg,huvudvärk,dusch!

update:  20:00 matteläxa
                21:00 duscha
                22:00 platta håret

                23:oo hur mobbad som helst e jag ?!?


hemlig bloggpaus över !

haha jag vet har inte skrivit på jättelänge men det är för att jag har haft en ''hemlig'' bloggpaus men nu är jag back on track så aa, idag har jag bara tagit det lungt, i skolan vare chill nytt schema och sånt bajs så jag hittade ingen stans, sen har jag ju sakadat benet så har haltat heeeeela daagen as jobbit -.- spec när zacharias ska påpeka d hela tiden HAHAH aja ska dra nu o titta på freash prins of bel air puuuss

då vare nog med den pausen :P

hahah hejsan !

vet pausen blev inte så länge men när man söker på adnra bloggar så bilr man sugen på att blogga.. haha aj hur som helst har inte dirket gått igenom hur mmitt nyrår var med det var väll kul hahaha som vanlit tog intga bilder för det blev lite cp emd kameran hihihi :) aja hur som helst idag har jag bara tagit lungt heeeeeeela dagen skiit skönt om jag ska vara ärlig i morn så ska jag väll göra ? hmm... vene faktis hhahaa aja snart börjar skolan *ångest* aja hur som helst  ni får ha de brao och aa stay in school :P haha hejdå!

Bloggpaus, kommer nog blogg mera sen men nt nu ! :)

.

RSS 2.0